Te Koop |Moradia in Cascais

Baerz & Co Luxury Homes

Dit onlangs gerenoveerde pand, ligt op een rustig perceel van meer dan 2 hectare, net buiten het pittoreske stadje Sintra.
Het is een combinatie van natuurlijke schoonheid en vakmanschap van hoge kwaliteit.

Raam in woonkamer
Woonkamer

Met vier ruime slaapkamers, waaronder een prachtige master suite, biedt het voldoende plaats aan zowel familie als gasten. In het hart van het huis wacht een culinaire droom met een keuken versierd met handgeschilderde tegels en koperen kranen uit Marokko. De ruime woonkamer, verrijkt met unieke elementen zoals pilaren en stenen uit India, heeft een gezellige open haard en grote ramen die de ruimte overspoelen met licht, waardoor het betoverende uitzicht op de tuinen en velden daarachter wordt onthuld.

keuken en trap
bed

Buiten is een prachtige overdekte veranda de perfecte plek voor ontspanning te midden van de weelderige omgeving. In de tuinen en het bos van het pand vind je een waterput, een boomhut en een charmante gasten-cabin die gebruikt kan worden als gastenverblijf of kantoorruimte. Dit pand heeft de tijdloze charme van Sintra en is gunstig gelegen dicht bij internationale scholen en het Parque Natural de Sintra, terwijl het toch de voorzieningen van het stadscentrum biedt.
Kortom: een uniek juweeltje met een fantastisch potentieel.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes