Te koop | Kazernelaan 22

Saelmans Makelaardij

Kazernelaan 122

6006 SP Weert

€ 3.295.000 k.k.

Op iets meer dan 7.000m2, schuin tegenover natuurgebied ‘de IJzeren Man’ staat deze indrukwekkende villa van maar liefst 5275 m3 en een stahoog souterrain. Achter de villa staat een multifunctionele bedrijfsruimte (loods, kantoren en magazijn) met een totale oppervlakte van meer dan 1.500m2. De Kazernelaan is een toplocatie in Weert vlakbij de Laurabossen, De IJzeren Man en golfclub Crossmoor. Tegelijk woont u op korte afstand van het centrum, treinstation, basis- en middelbare scholen en vele sportvoorzieningen. De uitvalswegen naar België en de A2 richting Maastricht-Eindhoven zorgen voor een optimale bereikbaarheid.

Via de prachtige poort aan de voorzijde loopt u naar de entree van deze zeer ruime, luxueus uitgevoerde villa. In de hal ziet u een sierlijke trap naar de eerste verdieping, de trap naar het souterrain en openslaande deuren naar de dubbele woonkamer. De gebruikte materialen en het afwerkingsniveau is van zeer hoog niveau. In de hoek van de hal is de personenlift die de kelder, begane grond en eerste verdieping met elkaar verbindt.
Aan de rechterzijde is een zeer lichte woonkamer die in verbinding staat met de eetkamer en een zitkamer. De grote schouw met gashaard, parketvloer en houten lambrisering zijn elementen die deze villa zijn unieke sfeer geven. Vanuit de zitkamer kijkt u richting het binnenzwembad en achter een van de deuren is een portaal die toegang geeft tot de oprit, een berging en een bijkeuken/wasruimte.

De tweede woonkamer, links van de hal, is aan de zuid- en westzijde van de villa gesitueerd. Ook hier ziet u een prachtige schouw, parketvloer en vele ramen die voor optimaal tuincontact zorgen. Door de rijk gedecoreerde deuren ziet u de zeer ruime biljartkamer. Aan de achterzijde, tussen de biljartkamer en zitkamer, vind u de keuken. De op maat gemaakte keukenopstelling heeft een spoeleiland met bar en alle benodigde inbouwapparatuur van topkwaliteit.

Eerste verdieping

Via de prachtige trap komt u op de eerste verdieping. In totaal zijn er vier slaapkamers waarbij de dakkapellen zorgen voor veel lichtinval. In de schuinten van het dak ziet u op maat gemaakte kasten. De masterbedroom heeft een inpandig balkon en een directe toegang tot de badkamer waar rijkelijk gebruik is gemaakt van marmer. Verder zijn er op deze verdieping nog twee badkamers een separate toiletruimte en een toilet / doucheruimten.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping waar nog twee (slaap)kamers en diverse bergingen zijn. Hiermee is deze villa zeer geschikt voor een groot gezin en om gasten te laten overnachten.

Zwembad
Tussen de villa en het bedrijfsgedeelte is het imposante overdekte zwembad met een sauna, douche/stoomcabine, meerpersoons jacuzzi, dompelbad, voetenbad en een toiletruimte. Dit is een geweldige ruimte om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en te genieten van de luxe die u omringt. Meerdere schuifpuien en grote ramen zorgen voor een optimale verbinding met de tuin.

Bedrijfsruimte
Aan de achterzijde is de geheel zelfstandige bedrijfsruimte met een eigen entree en ruime parkeergelegenheid. Bezoekers kunnen vanaf de Havenweg het parkeerterrein en de bedrijfsruimte bereiken waardoor privacy in de villa gewaarborgd is. Vanuit de zeer ruime, representatieve entree met receptie zijn diverse kantoorruimtes, een kantine en het directiekantoor te bereiken. Ook zijn er een dames- en herentoilet, vlak naast de receptie.

Het grootste deel is het magazijn/bedrijfsruimte van bijna 40 meter diep en 14 meter breed. Er is een trap naar de bovenverdieping waar een grote hoeveelheid ruimte vraagt om een nieuwe invulling. Elektra, verlichting en verwarming zijn in ruime mate aanwezig in de multifunctionele bedrijfsruimte.

In collegiale verkoop met: Alard van der Varst Makelaars

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier