Te Koop | Apartment in Sestri Levante

Baerz & Co Luxury Homes

Een opmerkelijke historische residentie in Sestri Levante: Villa Lena’s kroonjuweel!

Dit uitzonderlijke pand siert de betoverende Baia del Silenzio, majestueus gelegen aan de kust in het hart van de stad. Het is het enige aristocratische paleis dat deze baai domineert.

Gelegen op het landstuk dat het vasteland van Sestri Levante verbindt met het pittoreske eiland.

Raam in woonkamer
Woonkamer

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime woonkamer (80 m²) met een functionele open haard in de oude Genuese stijl. De kamer heeft hoge plafonds met een hoogte van ongeveer 9 meter, waardoor de kamer een grandeur uitstraalt. Vanuit de woonkamer is er een charmante veranda (40 m²), versierd met een kolossaal antiek glas-in-loodraam dat een betoverend uitzicht biedt op de Baia del Silenzio, waarvan het raam ongeveer 5 meter hoog is

keuken en trap
bed

De aandacht voor detail en de kwaliteit van de afwerking in deze woning is ongeëvenaard. Onlangs gelegde vloeren roepen de charme op van de GenueseVenetiaanse stijl. De inrichting is een meesterwerk van elegantie, met kostbare stukken uit andere historische huizen en kastelen. In de slaapkamers en keuken zorgen antieke en toch gloednieuwe meubels voor een uitnodigende en warme sfeer.

 

Dit pand is uniek en ligt op een toplocatie in Baia del Silenzio.
Het getuigt van de rijke geschiedenis van het gebied en geeft de essentie van luxe aan zee weer
.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes