Te Koop | Beneden + bovenwoning in ‘s- Gravenhage

Baerz & Co Luxury Homes

Dit is het ultieme appartement in Scheveningen, perfect voor de liefhebbers van design. Er zijn vier ruime slaapkamers, twee luxe badkamers, een imposante woonkamer met luxe keuken en een aparte werk-/studeerruimte. De patiotuin met een trap naar de eerste verdieping heeft, net als de rest van het appartement, een sfeer van wereldklasse. Alle elementen en details zijn doordacht en het toppunt van design.

zwembad met parasol
trappen

De luxe open keuken is centraal gesitueerd en is het toppunt van design, biedt veel bergruimte en alle denkbare apparatuur van topkwaliteit is ingebouwd. Blikvanger is het grote kookeiland met een groot inductiefornuis en een bar, waar het gemak vier mensen kunnen aanschuiven. Uiteraard ontbreken een grote koelkast, vriezer, vaatwasser, wijnkoeler en magnetron/oven niet.

Waar de plafondhoogte in de keuken 3.20 meter is, zie je dat in een deel van de woonkamer het plafond maar liefst 6.90 meter hoog is. Bij het zitgedeelte ziet u de op maat gemaakte trap en aan de andere kant zijn het eetgedeelte en een prachtige bar. Tussen de bar en de keuken is ruimte voor een indrukwekkende schouw van bijna 7 meter hoog, voorzien van een brede gashaard. De schuifpui en openslaande deuren zorgen voor een uitstekende verbinding met de stadstuin.

slaapkamer
badkamer

Bijzonderheden:
– Uniek appartement van 297m2 en een inhoud van 1300m3;
– Bouwjaar: 1900, geheel onder architectuur gerenoveerd in 2020/2021
– Ontwikkeld en ontworpen door Plan2000; bekend om haar exclusieve projecten
– Inpandige garage voor de auto, fietsen en scooter;
– Vier slaapkamers, twee luxe badkamers en een aparte werk-/studeerruimte;
– Alle kozijnen zijn voorzien van HR+ glas en het appartement is zeer goed geïsoleerd;
– VVE actief via een professionele beheerder, bijdrage € 265,- per maand;
– royale patio en zonneterras tezamen bijna 75m²;
– de woning wordt afgeleverd met Energielabel A;
– intern parkeren op straatniveau;
– 6 kamers waarvan 4 ruime slaapkamers en twee badkamers met vloerverwarming.
– Vanuit de woonkamer kijkt u door de stalen ramen naar uw auto in de garage en de plafondhoogte op de begane grond varieert van 3.20 tot maar liefst 6.90 meter.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes