Te Koop | Grachtenpand in Amsterdam

Baerz&Co Luxury Homes

Een prachtig monumentaal grachtenpand (ca. 201 m²) op het mooiste stukje van de Leidsegracht, om de hoek bij de populaire 9-straatjes. Het Heerenhuis is opgedeeld in 5 verdiepingen en beschikt o.a. over een living kitchen, TV kamer, woonkamer, twee riante slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorkamer. Tot slot beschikt dit grachtenpand over een idyllische patio. Dit bijzondere pand is onder handen genomen door Puur Flow waarbij gebruik is gemaakt van vele hoogwaardige materialen.

Eerste verdieping

De masterbedroom, met vrij zicht op de Leidsegracht is gerust uniek te noemen. De afgebikte wand, zichtbare balkenlaag en unieke badkamer aan de achterzijde voorzien van bijzondere details. De badkamer is voorzien van klassiek vrijstaand ligbad, wastafelmeubel en toilet. Via het trappenhuis aan de achterzijde is er toegang tot de tweede verdieping.

Derde verdieping

De derde verdieping is misschien wel de meest bijzondere van het pand. Ook deze ruimte is ingericht als slaapkamer met open badkamer. Deze badkamer is onder andere voorzien van inloop regendouche, vrijstaande wastafel en toilet. De kapverdieping is voorzien van diverse dakkappellen wat ondanks de zichtbare donkere balkenlaag zorgt voor erg veel licht. Aan de voorzijde ook hier weer fraai uitzicht op de Leidsegracht.

Leidsegracht
De stad Leiden. Al deze straten dateren uit de grote stadsuitleg van 1658. De Leidsestraat kreeg deze naam, omdat ze op de Leidsepoort toeliep. Het is een gedeelte van de oude Heiligeweg. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).
Bijzonderheden:
– Geheel grachtenpand (ca. 201m²) om de hoek van de 9-straatjes
– Patio (ca. 7m²)
– Rijksmonument
– Unieke afwerking en materialen
– Voorzien van een nieuwe fundering
– Gelegen op eigen grond
– GEEN VvE
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes