Te Koop | Grachtenpand in Amsterdam

Baerz & Co Luxury Homes

Op de prachtige Prinsengracht bieden wij dit karakteristieke, volledig gerenoveerde grachtenpand (287m²) aan! De woning is verdeeld over vijf etages en beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers en een prachtige ruime living met luxe uitgevoerde open keuken en twee patio’s. De afwerking van dit pand is van buitengewoon hoog niveau, kosten noch moeite zijn gespaard!

Raam in woonkamer
Woonkamer

De woning is gelegen in het Centrum van Amsterdam, tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Vijzelstraat. De locatie van het huis is zonder meer centraal te noemen. De PC-Hoofstraat, het Rijksmuseum, de beroemde Negen Straatjes, het Leidseplein, het Rembrandtplein, de Kalverstraat: alles ligt op loopafstand. De directe omgeving biedt een breed en divers aanbod aan culturele voorzieningen, waaronder meerdere bioscopen en Koninklijk Theater Carré, alsmede een ruim aanbod aan horeca, sportscholen en yogastudio’s. Op slechts enkele minuten lopen ligt het sfeervolle Amstelveld en treft u een uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit winkels op de Utrechtsestraat en op loopafstand de Amstel en de Stopera.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is excellent via de tramlijn 24 op de Vijzelstraat en tramlijn 4 op de Utrechtsestraat. Tevens ligt op zeer korte loopafstand de metrohalte van de Noord-Zuidlijn. Het is dan slechts vier minuten naar Amsterdam Centraal, zes minuten naar zakencentrum de Zuidas en circa twintig minuten naar Schiphol. Ook de uitvalswegen A10 en A2 zijn vanuit dit deel van Amsterdam vlot bereikbaar.

keuken en trap
bed

Middels een trap op de overloop op de vierde verdieping bereikt u de zolderetage van de woning. Hier treft u een goed bemeten slaapkamer, voldoende opbergruimte en een badkamer voorzien van een wastafel met meubel, toilet en douche.
Kortom, een prachtig en hoogwaardig afgewerkt familiehuis in het centrum van Amsterdam!

Bijzonderheden
– Gebruiksoppervlakte wonen ca. 287m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
– Volledig en zeer hoogwaardig gerenoveerd
– Funderingsherstel 2022
– Rijksmonument
– Authentieke details
– Volledige en zeer uitgebreide Domotica installatie
– Vier slaapkamers
– Drie badkamers
– Twee patio’s
– Keukenapparatuur Gaggenau
– Hoogwaardige uitgevoerde badkamers met authentieke tegel, microcement en Dornbracht kranen
– Hoogwaardige verlichting van o.a. Flos, Modular, Wevre Ducre, Astro, Casa Gitane
– Meerdere bergruimtes
– Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Oplevering in overleg

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes