Te koop | Heilhuisweg 4

Saelmans Makelaardij

– Charmante en riante vrijstaande woonboerderij ”Voorhoeve” met veel leefruimte, een prachtige woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een zeer riante tuin en een multifunctionele vrijstaande loods.– Een unieke locatie in het buitengebied van Weert, aan de rand van het ”Blauwe Meertje” en in de directe omgeving van natuurgebied ‘’De IJzeren Man’’, de ”Laurabossen” en golfbaan ”Crossmoor”.– Omgeven door uitgestrekte natuur van o.a. Natuurmonumenten.– De woning is omstreeks 2000 gerenoveerd en o.a. voorzien van dak, vloer- en spouwmuurisolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en vloerverwarming.– Recent (2021-2022) is grotendeels het schilderwerk vernieuwd en is de loods gerenoveerd en voorzien van maar liefst 22 zonnepanelen.– Levensloopbestendig door de aanwezigheid van een riante badkamer met luxe badkamer en suite op de begane grond.– Het totaal is uitermate geschikt om wonen met thuiswerken en/of een uitgebreide hobby en/of houden van paarden te combineren.– Op korte afstand bevinden zich o.a. een school voor voortgezet (tweetalig) onderwijs ‘’Het College Weert’’ en diverse sport- en (nieuwe en toekomstige) recreatievoorzieningen.– Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar.– Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht – Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Woonkamer:
Zeer riante tweedelige woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden. De woonkamer is afgewerkt met een natuursteen vloer en heeft een lichte wandafwerking. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de werkruimte. Centraal in de woonkamer bevindt zich een sfeervolle gesloten houtgestookte haardpartij met bijbehorende gestucte schouw. Middels een drietal openslaande deuren met bovenlichten is er toegang tot het terras en de tuin. De openslaande deuren en grote raampartijen zorgen voor zeer veel lichtinval en een prachtig contact met buiten. Middels een open doorgang is er toegang tot de leefkeuken.

Slaapkamer begane grond:Zeer riante (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een parketvloer, heeft een lichte stucwerk wandafwerking en is op diverse plaatsen voorzien van inbouwspots en sfeervolle wandverlichting. De kamer beschikt over een fraai verhoogd kleedgedeelte, ter plaatse van de voormalige opkamer. Het kleedgedeelte is voorzien van diverse maatwerk kasten met veel praktische bergruimte. Het kleedgedeelte biedt tevens voldoende ruimte voor het plaatsen van een dressoir en/of make-up tafel. De grote raampartijen zorgen ook hier voor een prachtig contact met buiten. De kamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en extra kasten en/of dressoirs. De slaapkamer beschikt daarnaast over een luxe eigen badkamer en suite.

2e Slaapkamer:Zeer riante slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is afgewerkt met een lichte vloerbedekking, heeft een lichte stucwerk wandafwerking en beschikt over diverse inbouwspots. Vanuit de kamer is er een prachtig zicht op de achtertuin. De kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en het realiseren van een kleedgedeelte. Met een eenvoudige ingreep is het tevens mogelijk om de kamer op te splitsen in een tweetal slaapkamers. Vanuit de kamer zijn de 2e badkamer en de stookruimte toegankelijk.

Tuin:De prachtige riante tuin bestaat uit een uitgestrekt gazon en een diversiteit aan volwassen bomen, planten, hagen en struiken. De tuin bevindt zich zowel aan de achterzijde, zijkant en voorzijde van de woning. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de propaangastank. De voor- en zijtuin zijn tevens toegankelijk vanuit het voorterrein. In de tuin bevinden zich diverse zon- en schaduw biedende gedeeltes. Door de hoeveelheid ruimte zijn er diverse mogelijkheden zoals het realiseren van o.a. een zwembad en/of het houden paarden of kleinvee. Vanuit de tuin is er toegang tot de multifunctionele vrijstaande loods.

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij.

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier.