Te Koop | Landhuis in Hoenderloo

Baerz & Co Luxury Homes

Unieke woonboerderij met gastenverblijf in prachtige natuur.
Stel u voor: een exclusieve rietgedekte woonboerderij op een schilderachtig perceel van 19.330 m2, omringd door de weelderige pracht van het Veluwse natuurgebied

Raam in woonkamer
Woonkamer

De locatie heeft volledige privacy die al duidelijk wordt bij de dubbele houten poort van de eigen, natuurlijk aangelegde, oprijlaan van 300 meter. Langzaam ontluikt dan de schoonheid van de woonboerderij en de rondom gelegen majestueuze tuin. Naadloos gaan gazon, vijver, voormalige moestuin en terrassen in elkaar over. De diversiteit van in de omgeving passende plantenborders en grote bomen geven het perceel de unieke uitstraling.

keuken en trap
bed

De woonboerderij heeft charme maar ook modern comfort. Recent zijn de daken geïsoleerd en voorzien van strak geschroefde rieten daken. Zonnepanelen zorgen voor milieuvriendelijke energie, terwijl nieuwe terrassen, een moderne vijver en een robuuste veranda met pergola’s een harmonieuze buitenruimte creëren. Bovendien grenst het terrein aan Landgoed Deelerwoud, een uitgestrekt natuurgebied van 690 hectare. Aansluitend aan het natuurpark “De Hoge Veluwe” met het Kröller-Müller Museum, de beeldentuin en het jachtslot Sint Hubertus van architect Berlage.

Praktisch gezien is deze locatie ideaal. Gelegen aan de rand van Hoenderloo, gemeente Apeldoorn, bent u slechts enkele minuten verwijderd van de oprit naar de A50 en de aansluiting met de A1. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel naar Apeldoorn of Arnhem kunt reizen maar ook binnen 1 uur naar Amsterdam en Utrecht. Het pittoreske dorpscentrum van Hoenderloo biedt alle voorzieningen, van basisscholen tot speciaalzaken, supermarkt, restaurants en medische zorg.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes