Te Koop | Moderne villa in aanbouw in Benissa Costa, Costa Blanca, Noord Spanje 

Royal Residence

PRIJS: €1.325.000,- excl. btw en k.k.

Deze tijdloze design villa is gelegen dichtbij het strand van La Fustera, een supermarkt en restaurants. Sleutelklaar in het voorjaar van 2024.

 

Hoofdwoonniveau in L vorm: entree, dubbele trap welke de 3 verdiepingen verbindt, gastentoilet en gang welke leidt naar de royale hoofdslaapkamer met 18m2 kleedkamer en ensuite badkamer. Grote open woon/eetkamer met volledig uitgeruste keuken inclusief een kook/ontbijteiland, directe toegang tot het overdekt terras en buitentoilet. Open terras van 72m2 en infinity zwembad van 36m2.

Op de begane grond

Hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en toegang tot het terras, 2 gastenslaapkamers en een gastenbadkamer.

Eerste verdieping

Gang, ruime slaapkamer met ensuite badkamer, gastenslaapkamer, gastenbadkamer en studio/TV kamer/ 4e slaapkamer. Overdekt terras en open terras van 70m2.

Onderbouw

Technische ruimte, grote berging/waskamer, gang en multifunctionele ruimte van 87m2. De rest van de beschikbare ruimte is afgewerkt met betonnen vloeren en pre-installaties om in de toekomst de woonruimte te vergroten indien gewenst.

Bouwkwaliteiten

Gerectifieerde groot formaat porseleinen tegels en wandtegels van vloer tot plafond, aerothermisch systeem voor vloerverwarming en sanitair warm water, centrale airconditioning met units met individuele regeling per kamer, aluminium buitenkozijnwerk Technal, veiligheidsglas dat zich aanpast aan de zon. Moderne keuken met gelamineerde en gelakte deuren, porseleinen werkblad en witgoed van Bosch of vergelijkbaar. Hangtoiletten, wastafels met onderkasten, spiegels en verlichting, binnenkozijnwerk: witgelakte gladde deuren met verborgen hang- en sluitwerk en magnetische sloten.

Buitengebeuren

Zwembad met trap, ledverlichting en pre-installatie verwarming. Aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem, voetgangerspoort met videofoon, parkeerplaats met decoratief zonnedoek.

Bijzonderheden

•             Woonoppervlakte 428m2

•             Perceel 1040m2

•             Goed gelegen nabij het strand, de beachbar en de wandelroute van La Fustera

•             Modern design en hoogwaardige afwerking

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1229-Villa-Javea-Costa-Blanca-Spanje/

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING
Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze mooie villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.