Te Koop | Sleutelklare design villa met prachtig zeezicht in Benitachell, Costa Blanca Noord, Spanje 

Royal Residence

PRIJS: €1.115.000,- excl. ovb en k.k.

Elegante tijdloze villa met prachtig zeezicht en goede zonoriëntatie in een residentiële urbanisatie met vele voorzieningen tussen Moraira en Jávea.

Alle woonruimtes bevinden zich op 1 verdieping: entree, royale open woon/eetkamer met moderne keuken met centraal eiland en een waskamer. De grote schuifpuien naar het overdekt terras en het open zwembadterras zorgen voor een unieke eenheid tussen interieur en exterieur. Gang met garderobe naar de 2 gastenslaapkamers, gastenbadkamer en een grote hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en overdekt terras. Technische ruimte, toegankelijk van buitenaf.

Buitengebeuren: aangelegde tuin, elektrische poort, overdekte parkeerplaats.

Groot zwembad in spanje
Oprij laan voor auto's
Woonkamer met beige bank
Keuken met veel lichtinval

Kenmerken: volledig gemeubileerd, inbouw kleerkasten, witgoed van uitstekende kwaliteit, decoratieve elementen in natuursteen, leuningen en douchewanden van veiligheidsglas, wit aluminium kozijnwerk, wastafelmeubels, centrale airconditioning, plafondverlichting in de gehele woning.

Keuken met eettafel en grote lampen

BIJZONDERHEDEN:

•             Woonoppervlakte 158m2

•             Perceel 830m2

•             Modern design en hoogwaardige afwerking 

•             Prachtig zeezicht

Woonkamer met hout
Slaapkamer met king size bed

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 05 13  bram@royal-residence.com