Te koop | Van Goghlaan 13

Saelmans Makelaardij

Veel leefruimte

Stijlvolle vrijstaande villa met een ruime dubbele inpandig te bereiken garage, multifunctionele extra kamers op de begane grond, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige tuin met vrij uitzicht.

Toplocatie

Gelegen op een riant perceel van maar liefst 2290 m2, aan de welbekende lommerrijke ‘’Van Goghlaan’’, in de prachtige bosrijke omgeving van natuurgebied ‘’De IJzeren Man’’.

In de directe nabijheid van een school voor voorgezet (tweetalig) onderwijs ‘’Het College Weert’’ en op korte afstand van diverse winkel-, zorg-, sport- en recreatievoorzieningen. Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht – Eindhoven en diverse belangrijke uitvalswegen.

Ruime woonkamer

Riante woonkamer, bestaande uit een centraal zitgedeelte en een leesgedeelte. De woonkamer is afgewerkt met een marmeren tegelvloer (voorzien van vloerverwarming), heeft een lichte stucwerk wandafwerking en is voorzien van diverse inbouwspots en sfeervolle wandlichtpunten.

Riante tuin met optimale privacy

De tuin bestaat uit een riant gazon en meerdere plantenborders met volwassen bomen, planten en struiken. De tuin beschikt over een buitenkraan, een beregeningsinstallatie met diverse sproeiers en is op diverse plaatsen voorzien van elektra, verlichting en elektrisch bedienbare zonneluifels. De tuin verkeert in een uitstekende staat van onderhoud, is geheel omheind, heeft een uitstekende zonligging en geniet optimale privacy.

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier