Te Koop | Villa in Port D’andratx

Baerz & Co Luxury Homes

Elysium, het architectonische juweeltje dat luxe en design opnieuw definieert vanaf een locatie met een prachtig uitzicht, biedt een unieke woonervaring die elegantie en functionaliteit combineert.
Deze hoogwaardige villa is gebouwd in 2023 en heeft een elliptische vorm die harmonieus opgaat in het omringende landschap.

Raam in woonkamer
Woonkamer

Binnen vloeien een aanzienlijke open woon- en eetruimte samen met de designkeuken van Poliform/Gaggenau, terwijl natuurstenen vloeren de ruimtes verbinden en een gevoel van luxe creëren. Met 4 slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, en een aparte gastentoilet, zijn privacy en comfort gegarandeerd. Er is ook een aparte bijkeuken.

keuken en trap
bed

Voor een comfortabele omgeving het hele jaar door heeft de villa een energiezuinige warmtepomp die airconditioning en vloerverwarming levert. Een glazen lift verbindt alle niveaus, inclusief het dak, en biedt mobiliteit en panoramisch uitzicht.

De terrassen bieden buiten ontspanningsruimtes, waaronder een terras van 141 m² met een zoutwater infinity pool.

Een korte wandeling van 10 minuten naar de haven loopt door een groen gebied.

Port d’Andratx is een vissershaven die is uitgegroeid tot een van de meest exclusieve en mooie woonwijken van Mallorca.

Alle voorzieningen, zoals de havenpromenade met zijn winkels en restaurants, supermarkten en de Yacht Club met zijn jachten, liggen op slechts een paar minuten rijden met de auto

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes