Te Koop | Villa in Porto Cervo

Baerz & Co Luxury Homes

Deze prachtige villa is ontworpen door de beroemde architect Savine Coulle en ligt in een van de mooiste en meest panoramische gebieden van de Costa Smeralda, Porto Cervo!

Tuin met groot zwembad
Zwembad

De woning bestaat uit een woonkamer, verdeeld over twee niveaus, met tv-hoek, eethoek en een groot terras. De hoofdslaapkamer op deze verdieping, heeft directe toegang tot het terras en het panoramische zwembad.De onderste verdieping herbergt een badkamer en nog twee slaapkamers die uitkomen op een verzorgde tuin van ongeveer 1.800 m2, gevuld met geurige mediterrane vegetatie.

Tot slot zijn er op de eerste verdieping twee grote slaapkamers met een adembenemend uitzicht op de baai van Cala di Volpe.

De villa is met zorg en liefde ingericht, en wordt buiten verrijkt met een kleine rozentuin en een zwembad met uitzicht op Cala di Volpe en de golfbaan Ramazzino. Bovendien zijn er twee beveiligde parkeerplaatsen en een ingang, met een elektrische poort en een intercomsysteem.

Woonkamer met trap
Woonkamer doorloop
Woonkamer met trap

Als je op zoek bent naar een ontspannende ervaring en een geweldige plek om een villa of luxe onroerend goed te kopen, dan heeft Porto Cervo het allemaal.

Van de prachtige stranden tot de exclusieve restaurants en winkels in de straten, je vindt er alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Slaapkamer
Woonkamer
Slaapkamer met hemelbed
Badkamer

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes