Home » Manieren om meubilair te verbinden met drukwerk

Manieren om meubilair te verbinden met drukwerk

Door Veerle van Heertum

Je verkoopt meubilair en je wil dit graag promoten. Erg logisch. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk bijvoorbeeld. Met drukwerk kan je gericht adverteren aan je doelgroep als je niet weet waar deze zich precies bevinden.

Kies het juiste formaat

Elk drukwerk is anders. Daar horen ook andere formaten bij. Bij klassiek drukwerk zoals flyers is het A4 formaat een goede referentiemateriaal. A4 is het meest gebruikte formaat en wordt vaak als meetpunt gebruikt voor andere formaten.

Zet een mooie eyecatcher neer

Je wil jezelf en je locatie ook goed zichtbaar hebben. Je kan hiervoor vlaggen bedrukken. Vlaggen zijn er in verschillende vormen en maten. Erg handig om te experimenteren met verschillende soorten vlaggen om jezelf goed te kunnen laten zien.

Maak je ramen mooi

Je ramen zijn erg belangrijk. Je kan op deze manier je meubels op een frisse manier etaleren. Je kan ook raamstickers op je ramen plakken. Deze kunnen van binnenuit maar ook aan de buitenkant. Op deze manier kan jij je ramen op verschillende manieren laten opvallen. Erg handig dus.

Regel je brochures

Brochures zijn erg belangrijk als je meubilair regelt. Met een brochure geef je de informatie die bij het meubilair hoort. Denk hierbij aan de afmetingen, materiaal en de beschikbare kleuren.

Flyermadness

Je kan een hele grote berg flyers bestellen en deze in de buurt door de brievenbus doen. Flyers zijn makkelijk te bestellen en zijn in grote hoeveelheden te verkrijgen met schaalvoordeel. Hoe groter de bestelling hoe gunstiger de verhoudingen dus.

Vergeet het visitekaartje niet

Visitekaartjes zijn erg belangrijk. Vooral als je kan regelen dat je meubilair kan leveren aan kantoorpanden. Met een visitekaartje staat je bedrijfsnaam samen met jouw contactgegevens. Je potentiële klant kan jou op deze manier makkelijk bereiken met eventuele vragen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief