Home » Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa

Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa

Departures

Door Lisette Trinthamer

Marbella’s Golden Mile

Dit prestigieuze hotel, lid van ‘The Leading Hotels of the World’, was ooit de thuishaven van prins Alfonso von Hohenlohe. Het ligt in het hart van Marbella’s Golden Mile, op slechts 5 minuten rijden van het centrum en Puerto Banus.

Veel privacy

In de mooie tuinen met veel privacy liggen 115 elegante kamers en suites, 16 Andalusische villa’s – waarvan de meeste met privézwembad – en de imposante Villa del Mar.

Uitstekende cuisine

Er zijn twee grote zwembaden en zes restaurants met een uitstekende cuisine – van trendy Euro-Aziatisch tot traditioneel Spaans – een manege en een 18 holes golfbaan.

Lifestyleprogramma’s

De wellnessfaciliteiten bieden, geïnspireerd door de weldadige kwaliteiten van de Middellandse Zee, zes lifestyle-programma’s. De kinderclub is uitstekend uitgerust en biedt tal van leuke activiteiten.

Extraatje

Een fles cava en delicatessen op de kamer bij aankomst. Een gratis greenfee per persoon per verblijf (excl. 01 jun-15 sep).

Aanbieding

Tot 40% korting op de kamerprijs bij verblijf tussen 1 april – 29 oktober 2022 (m.u.v. 10-19 april, 20-26 mei en 3 september) indien geboekt voor 17 maart 2022. Korting varieert per reisperiode.

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief