Home » Marres interieur voor totaalconcept

Marres interieur voor totaalconcept

Door admin

Next steps

Marres interieur blaast dit jaar 85 kaarsjes uit. Deze unieke mijlpaal werd gerealiseerd door maar liefst 3 generaties Marres. De toewijding en het doorzettingsvermogen van de ouders en grootouders hebben het familiebedrijf gevormd tot wat het nu is.

Soms door berg en dal, maar altijd met evenveel passie en goesting voor ondernemen. Een welgemeende dank hiervoor! Sinds september schrijven zij verder aan een nieuw hoofdstuk.

Zij, als derde generatie, maken de droom waar en bouwen een nieuw designconcept uit. Marres Interieur wordt “Marres ”“ Atelier des Amis” en verhuist naar de “Oude Wortelfabriek” van Lanaken. Deze authentieke, industriële parel is te vinden recht tegenover de oude locatie.

Ze willen u, vrienden van Marres, verrassen en plezieren met een brede waaier aan interieur-, outdoor-, kunst- en lifestyletrends.

Marres ”” Atelier des Amis wordt een prikkelende ontmoetingsplek waar beleving centraal staat en inspiratie troef is!

We are open

Gedurende dit najaar wordt ons nieuwe pand gerenoveerd. Ze houden u nog even in spanning tot de opening in het voorjaar van 2021.

Ondertussen huist het team van Marres in de aanpalende conciërgewoning.  Ze ontvangen u graag in hun “Experience room” of kom op bezoek voor persoonlijk interieuradvies.

Maak een afspraak bij Marres Interieur om te kijken naar de mogelijkheden voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief