Home » Meer ruimte voor metaalbeleving

Meer ruimte voor metaalbeleving

Door admin

Bedrijfsverhuizing

De Rooy Metaaldesign verhuist naar Veenendaal …

Maandenlang heeft De Rooy Metaaldesign enorm naar de bedrijfsverhuizing uitgekeken en op maandag 29 juni was het eindelijk zover!

Het familiebedrijf verruilde haar thuisbasis in Ederveen voor een prachtig pand aan de snelweg te Veenendaal. U bezoekt De Rooy Metaaldesign voortaan op de Bastion 67. “We hebben meer ruimte voor onze groeiende productie én daarnaast hebben we een Experience Center opgezet. Daar zijn we écht trots op”, vertelt Marein de Rooy, eigenaar van De Rooy.

Nieuw pand biedt extra ruimte voor innovatie

Het nieuwe pand in Veenendaal is een stuk ruimer dan het pand in Ederveen. Hierdoor is er niet alleen ruimte voor meer productie, maar ook voor innovatie. Zo komt er een prachtig Experience Center waar zowel architecten als klanten welkom zijn om de stalen deuren écht te voelen, proberen en te bekijken.

In dit Experience Center komen alle soorten stalen deuren te staan, óók de nieuwste innovatie met brons. Ook komt er een doorkijk naar de werkplaats, zodat iedereen letterlijk kan zien hoe de vakmensen van De Rooy de deuren produceren.

Over De Rooy

De Rooy ontwerpt en produceert al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. De combinatie van vakmanschap, creativiteit wordt door particulieren en architecten op waarde geschat. Door te werken met alleen de allerbeste materialen en partners, levert De Rooy altijd perfecte kwaliteit.

Meer weten over De Rooy Metaaldesign? Klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief