Home » Met hart voor vuur

Met hart voor vuur

Door admin

Vakkundige adviezen

Van gashaarden op aardgas of (bio)propaan tot houtkachels en van elektrische haarden tot maatwerk plateaus. Het assortiment van haardenspecialist van Warmtestore is zeer veelzijdig, uitgebreid, kwaliteitsvol en aantrekkelijk geprijsd.

Online aangeboden, maar ook te aanschouwen in de stijlvol en huiselijk ingerichte experience centers in Kampen, Mijdrecht en Alblasserdam, al waar de creatieve specialisten u op basis van uw situatie adviseren.

Unieke objecten die door ervaren vakmensen door het gehele land van A tot Z, snel én veilig worden geïnstalleerd. Kloppend tot in het kleinste detail, zodat u zorgeloos kunt genieten van de warmte en sfeer van het haardvuur.

De kracht van vuur

Haardenspecialist Warmtestore werkt met haarden en kachels van kwaliteitsmerken als DRU, Dik Geurts, Spartherm en Faber, die al brandend in de sfeervolle inspiratieruimtes staan opgesteld.

De veelzijdigheid van de producten, waaronder het plaatsen van (bio)propaan haarden in aardgasloze woonwijken, en de creativiteit en kennis van de adviseurs maken dat de maatwerk-creaties van Warmtestore aansluiten bij elke woonstijl.

Van strak of industrieel tot landelijk. Maak kennis met de kracht en kwaliteit van de professionals met hart voor vuur.

Spartherm Premium Triple

De houthaard van het merk Spartherm is bekleed met blauwstaal, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Deze innovatieve inbouwhaard is van een hartverwarmende schoonheid die zich in het bijzonder kenmerkt door een fascinerend zicht op het vuur en het uitblinken in perfectie, design en hoogwaardige technologie.

Zo staan de beste materialen, een hoogwaardige afwerking en consequente aandacht voor kwaliteit garant voor optimale functionaliteit en lange levensduur.

Spartherm Premium Triple 50x74x50.

Dik Geurts Instyle Corner High

Door het gebruik van de allerbeste materialen biedt de inbouwhouthaard van Dik Geurts een hoog rendement.

Voor een optimale isolatie hebben de haarden en kachels van Dik Geurts een dichte stookbodem en zijn de verbrandingskamers bekleed met het warmtevasthoudende vermiculiet. Hierdoor blijft de temperatuur in de verbrandingskamer hoog, wat resulteert in een optimale verbranding.

Ieder model van Dik Geurts zorgt voor een zo schoon mogelijke verbranding. De haarden voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen en horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek.

Dik Geurts Instyle Corner High.

Global Fires 120 BF

In de spectaculaire en op maat gemaakte kastenwand vormt de gashaard van Global Fires de blikvanger. Een haard van Global Fires is in alle opzichten een slimme keuze.

Het veelzijdige aanbod past in elk interieur. En door de vele opties is er altijd een match met elke stijl te maken. De compacte haarden met ondiepe inbouw besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Van groot tot klein.

Global Fires 120 BF.

Bezoek de experience centers van Warmtestore 

Showroom: Warmtestore Kampen Industrieweg 4A

Tweede showroom: Warmtestore Mijdrecht: Industrieweg 17

Derde showroom: Warmtestore Alblasserdam Kamerlingh Onnesweg 18

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief