Home » MISTERIOUS GARDEN van CARLUCCI

MISTERIOUS GARDEN van CARLUCCI

JAB Anstoetz Group

Door marketing

MYSTERIOUS GARDENS is een eerbetoon aan de inspirerende diversiteit van de natuur. 

Verken met ons mysterieuze tuinen en parken, blijf hangen onder een weelderig bloeiende magnolia of neem een kijkje in het frisgroene struikgewas van het bos. Misschien ontdekt u daar wel fantasievolle vogels met prachtig verenkleed of ziet u tijdens uw reis een schimmig luipaard door het dichte gebladerte gluren. Ervaar hoe de avondlucht zijn delicate rosé verspreidt voordat de nacht alles in een mystiek diepblauw baadt.  

Tuinen zijn een bron van ontspanning. Ze geven ons energie en verrukken ons met hun diversiteit en leven. MYSTERIOUS GARDENS verandert kamers in tuinen. Blikvangers geïnspireerd door de schoonheid van de natuur worden vergezeld door exclusieve vlaktes met kleurenpaletten die optimistische geestdrift uitstralen. De focus ligt op zachte oppervlakken en kostbare materialen. Innovatief en duurzaam geproduceerd textiel van biologische oorsprong en gerecyclede garens worden steeds meer gebruikt en helpen ons de natuur met respect te behandelen. Aangezien de grenzen tussen binnen en buiten steeds meer vervagen, biedt CARLUCCI een lijn van hoogwaardig binnen- en buitentextiel aan onder het ColorProtect by CARLUCCI label. 

MIDSUMMER DREAM  

Wat is er mooier dan een avondwandeling in de tuin van een Italiaanse villa – met een zacht briesje, dat de verleidelijke geur van bloesems bij zich draagt, en de zon, die de kleurenpracht van de zomer doet oplichten? MIDSUMMER DREAM brengt deze geweldige sfeer naar uw interieur. Bedrukte stoffen met poëtische scènes in combinatie met zacht glanzende oppervlakken. Hoogwaardige materialen en technieken, waaronder fil-coupé, gedetailleerd borduurwerk en high-end-imitatiebont, onderstrepen de extravagante uitstraling. Brandvertragende nieuwe producten in de nonchalant-elegante CARLUCCI-stijl maken deze themawereld helemaal af. 

RAY OF LIGHT  

Lichte natuurlijkheid en een authentieke feel staan centraal in deze themawereld. Gebloemde en abstracte motieven op hoogwaardige basisstoffen krijgen een handbeschilderd, uniek karakter. Zachte oppervlakken en geometrische highlights stralen een luxueus understatement uit. Het zwaartepunt van RAY OF LIGHT ligt op natuurlijke materialen als wol, katoen en linnen. Met producten van biologisch geteelde vezels en gerecyclede materialen breiden wij bovendien ons EcoProtect by CARLUCCI portfolio uit.  

THE WILD UNKNOWN

Nieuwsgierigheid, zin in avontuur en het plezier in uitzonderlijke combinaties is wat THE WILD UNKNOWN kenmerkt. Ontdek het onverwachte! Prachtige exotische dieren laten zich in het dichte groen zien, ofwel als betoverende fantasievogels op gouden ringen ofwel als verstopt luipaard in het struikgewas. Deze blikvangers worden begeleid door exclusieve stoffen, zoals stijlvol jacquard-velours, polychroom bouclé of een expressieve fil-coupé met metalliceffecten …en omdat wij toch al in de natuur zijn: met de nieuwe ColorProtect by CARLUCCI lijn bieden wij geheel nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor binnen en buiten.

Laat u betoveren door de rijkdom van de natuur en geef uw privé de poëzie van betoverde tuinen. 

Verander uw huis in een mysterieuze tuin! 

Ontdek de vele vaardigheden van JAB Anstoetz Group

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief