Home » Moderne woonboerderij

Moderne woonboerderij

SKIER interieurontwerp

Door marketing

Als uitgangspunt voor deze woning, ontworpen door 4D Architecten, geldt het eiken gebintwerk. Het volledige interieur van deze woonboerderij is door SKIER interieurontwerp aangepast op deze sprekende basis. De eiken spanten hebben, naast een constructieve functie, een beeldbepalende rol. Overal waar mogelijk staan de spanten ‘vrij’ in het ontwerp, waardoor deze vanuit elk perspectief tot hun recht komen. Dit is door de gehele woning teruggebracht. 

De keuken, het eetgedeelte, de speel- en woonkamer zijn allen in één ruimte gesitueerd. Daarbij gaf de opdrachtgever SKIER wel te kennen dat iedere functie een knusse uitstraling moet hebben zodat de ruimte niet te groot aanvoelt. Als een ruimte in een ruimte, maar uiteraard zonder gebruik van wanden. Voor het bepalen van deze indeling is wederom de zichtbare constructie als basis genomen. 

Als vloerafwerking is gekozen voor keramische grootformaat tegels in de afmeting 120×120 cm via Regge Tegels & Vloeren. Deze vloer heeft een eigentijdse uitstraling met zeer divers kleurgebruik, een combinatie van koele en warme kleuren. Deze kleurtinten komen terug in het meubilair, waardoor dit een sfeervol geheel wordt en het volledige interieur een eenheid vormt. Het natuurlijke kleurgebruik is tevens een aansluiting op het Twentse landschap, waar veel connectie mee is door de grote glaspartijen in deze woning. 

Ontdek de vele vaardigheden van SKIER interieurontwerp

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief