Home » Mogelijkheden met kwalitatief hardhout

Mogelijkheden met kwalitatief hardhout

Door admin

Kwalitatief hardhout

Gespecialiseerd in de beste houtsoorten …

Paulussen houthandel staat reeds jaren bekend als dé specialist in kwalitatief hout. Ze leveren jaarlijks hout aan drieduizend Á  vierduizend projecten. Centraal in hun visie staat duurzaamheid, kwaliteit en service.

De houthandel heeft enorme voorraden hout liggen, waardoor er op kort termijn ingespeeld kan worden op diverse wensen. De uitgebreide collectie bestaat onder andere uit padouk/padoek, afrormosia, Afzelia Doussié,Thermo-essen, Thermo-fraké en thermo ayous voor houten gevelbekleding, terrasplanken enzovoorts.

Heeft u een bepaald project dat zich perfect leent tot het gebruik van hardhout? Aarzel niet om Paulussen te contacteren!

Innovatieve productontwikkeling

Paulussen Houthandel staat gekend voor zijn innovatief karakter in productontwikkeling. Er wordt constant geluisterd naar architecten, vakmannen, eindklanten en andere om zo een profiel te ontwikkelen dat aan alle wensen voldoet.

Het profiel “Forestlines” is een uitstekend voorbeeld van doorgedreven zoektocht naar de perfectie. Het vernieuwend profiel Forestlines combineert een oerdegelijke montage met een prachtig uitzicht. Daarnaast haalt het profiel Forestlines ongeziene resultaten bij wetenschappelijke tests. Een profiel dat de markt van gevelbekleding gaat domineren.

Een tweede voorbeeld is het concept “Woodsman”. Het hout wordt aan drie zijden geschaafd naar het profiel naar wens, dit terwijl de zichtzijde ruw gelaten wordt. Op deze manier heeft u alle voordelen van nieuw hout (gegarandeerde duurzaamheid, vlotte plaatsing, etc) gecombineerd met het ruwe van “oud” hout. Een concept dat zijn doel niet mist. Op dit moment zijn er nog twee concepten in ontwikkeling. Er komt echter pas een lancering wanneer de kwaliteit bewezen is.

Beleef kwaliteit aan uw gevel … 

Bezoek Paulussen aan de Turnhoutseweg 116 te Weelde.

Of klik op Paulussen om meer te weten.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief