TE KOOP | Moraira project aanbouw

Centraal gelegen

Moderne stijl villa project in Moraira. De woning bevindt zich op korte rijafstand van het centrum van Moraira. Tevens zijn prachtige zandstranden, supermarkten, winkels, bars, restaurants en vrijetijdsvoorzieningen te vinden om de hoek.

Onderbouw

De woning bevat 3 verdiepingen en wordt binnenkort gemaakt met materialen van hoogwaardige kwaliteit.

In de onderbouw bevindt zich een garage met ruimte voor 2 auto’s. Ook is er een berging en heeft u toegang tot de bovenliggende verdiepingen via een trap.

Hoofdverdieping

Op de hoofdverdieping bevindt zich de entree hal, de royale woon/eetkamer met open keuken met eiland. Daarnaast heeft u toegang tot de ontbijtbar en een overdekt terras.

Dit is niet het enige, want bij de woning is ook een zwembad aanwezig. De hoofdverdieping wordt afgemaakt met een luxe bijkeuken, een gastentoilet, 1 slaapkamer en badkamer ensuite.

Eerste verdieping

Als u richting de eerste verdieping loopt, vindt u er als eerst de overloop. Tevens zijn er 3 slaapkamers aanwezig. Ten slotte wordt de verdieping afgemaakt met 2 badkamers, waarvan 1 ensuite is.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 268m2
  • Perceel 1200m2
  • Nabij het centrum van Moraira, zandstrand en vele andere voorzieningen
  • Gebruik van top kwaliteit materialen

PRIJS | €745.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com