Home » Nuenens vakwerk in luxe viswinkel

Nuenens vakwerk in luxe viswinkel

Door admin

Luxe viswinkel Van Vis

De prachtige inrichting en uitstraling van de luxe viswinkel is het resultaat van vakmanschap en en creativiteit van Nuenense ondernemers en bedrijven. Eigenaar Stan van Lieshout partijen uit – of met roots in – het dorp Laren.

“Samen hebben we echt iets bijzonders gemaakt”, aldus Hans Kuijten, die tekende voor het interieurontwerp.

Hippe huisstijl

“Zo heeft Aldenhoven Interieurwerken met vakmanschap mijn ontwerp tot in het kleinste detail vertaald naar de werkelijkheid, leverde Cuserna een prachtige keuken ”“ uiteraard van alle gemakken voorzien ”“ en zorgde Elektro Techniek van Lieshout voor technisch vakwerk. En laten we Bonkend. niet vergeten. Dat bedrijf creëerde onder meer een stijlvolle en hippe huisstijl voor VAN VIS.”

Rijke materialen

Het interieur van VAN VIS oogt chique en trendy en doet in niets denken aan een klassieke viswinkel waar vlaggetjes en een viskar het beeld bepalen. Stijlvol notenhout, werkbladen van Dekton, messing en glanzende tegeltjes zorgen samen voor een warm en rijk kleurenpalet.

De grote eyecatcher is de wand, die is bekleed met tal van kleine tegeltjes, waarop beeltenissen staan die refereren aan de echte hoofdrolspelers in de winkel: vissen.

Fotografie: Peter Baas.

Met dank aan de belanghebbende partijen: 

Hans Kuijten | Aldenhoven Interieurwerken

CusernaElektro Techniek van LieshoutBonkend

 

Locatie: VAN VIS

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief