Home » Oase van rust door luxe poolhouse

Oase van rust door luxe poolhouse

Door admin

Ontspannen in een privé wellness-omgeving

Achter de poorten, gelegen in een klein pittoresk dorp in het gezellige Brabant, ligt deze privé oase verscholen. Wat is er fijner dan na een drukke werkdag te mogen ontspannen in eigen tuin, maar dan met de allures van een wellness resort.

Poolhouse met zwembad

Na een langdurige, succesvolle samenwerking op zakelijk gebied, kreeg Hanssen Interior Design de vraag of zij wilden meedenken in het ontwerp van een poolhouse met zwembad. Deze uitdaging gingen zij natuurlijk graag aan. Het ontwerp moest rust en luxe uitstralen, waar transparantie en pure materialen een belangrijke rol moesten spelen.

De volledige achterwand is bekleed met de keramische tegel Ceppo de Gré van Atlas Concorde welke door Jetstone werd verwerkt. Zelfs de deur, waarachter de pomp en garage liggen verscholen, is bekleed met deze tegel en naadloos verwerkt in de wand door middel van een onzichtbaar kozijn. De buitenzijde van het poolhouse is bekleed met een natuurlijke, houtlook cognac tegel en de bovenzijde is afgewerkt met een zinken bekleding.

Het buitengenot

Transparantie is de kracht van een poolhouse als deze. Binnen wordt buiten en andersom. Met de luxueuze glazen schuifwanden van Gumax is het ideale buitengevoel gecreëerd.

De glaspanelen kunnen ieder individueel verschoven worden, waardoor in alle weersomstandigheden gebruik gemaakt kan worden van deze ruimte. Het interieur is daarom ook van alle gemakken voorzien, zoals een Boley gashaard en smart tv.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief