Oman – Al Baleed Resort Salalah

Een oase aan het strand

Al Baleed Resort Salalah by Anantara is het eerste luxe villa-resort in Salalah. Deze oase aan het strand ligt langs de zuidkust van het gouvernement Dhofar.

De wandelwegen zijn omgeven door hoge palmbomen, prachtige bomen, tropische tuinen en weelderige waterpartijen, waardoor u van een rustige vakantie kunt genieten terwijl u nieuwe ontdekkingen doet. De accommodatie beschikt over een zwembad en een eigen strand.

Ontdekkingsreis

Het vormt de ideale vertrekbasis voor het ontdekken van Dhofar’s rijke erfenis met o.m. iconische forten en het vlakbij gelegen Al Baleed Archeologische Park (Unesco Werelderfgoed).

Volledige, mooi ingerichte kamers

De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige accommodaties hebben een zithoek, waar u zich heerlijk kunt ontspannen.

Voor uw comfort zijn er badjassen, slippers en gratis toiletartikelen aanwezig.

Wereldsmaken op hoog niveau

De culinaire hoogstandjes dompelen u onder in de heerlijke smaken van het Midden-Oosten en de verrassende diner’s vormen een sprankelende ervaring. Voor het diner wordt u verleid met Aziatische specialiteiten uit landen rondom de Mekong-rivier.

Geniet van een drankje en gemarineerde barbecue gerechten in de mediterrane strandbar. U kunt de hele dag door proeven van gastronomische wereldsmaken.

Heerlijke spa-behandelingen

Authentieke spabehandelingen worden uitgevoerd door hoogopgeleide therapeuten in de hamam van het Salalah.

De jongere gasten kunnen terecht in de kinder- en tienerclubs met een eigen zwembad, creatieve activiteiten en lokale avonturen. Bij het resort zijn auto’s en fietsen te huur.

Voor meer info neem contact op met Monique de Vos van Departures op 06-29000544 of info@departures.nl

Met dank aan onze professional | Departures