Onbetaalbaar gevoel

Met de nadruk op regie en begeleiding

De onderaannemers waarmee wordt samengewerkt mogen niet onderdoen voor Van den Heuvel. Om daar zeker van te zijn wordt met vaste onderaannemers gewerkt. Voor opdrachtgevers betekent dat een hoge mate van zekerheid. Het complete bouwproces organiseren en begeleiden is een belangrijk onderdeel van het succes van Van den Heuvel Bouwbedrijf.

Het garandeert een goed proces en mocht er onverhoopt iets misgaan, dan neemt Van den Heuvel de verantwoordelijkheid op zich. Ook onderscheidend is een ‘nette’ bouw. Een schone bouwplaats maakt een groot verschil in hoe de omgeving en de bewoners het bouwproces ervaren.

Bouwen moet leuk zijn, zo eenvoudig is het. Dat begint al met het tekenen van het contract. De lach van de opdrachtgevers tijdens het tekenen van het contract moet er ook bij de oplevering zijn. Het bewijst dat het bouwproces een positieve en onvergetelijke ervaring is geweest. Een waar de bewoners maar wat graag over vertellen.

Om ze daar een beetje bij te helpen krijgen bewoners na de oplevering twee mooie fotoboeken van Van den Heuvel. Een voor in de kast om te bewaren en een voor op de koffietafel.

Stap voor stap

Frans: “Ons streven is om elk bouwproces leuk te maken. Er ontstaan zelfs vriendschappen uit, dat zegt wel iets. Als iedereen van het proces heeft genoten en er staat een prachtige villa, dan kijkt u daar de rest van uw leven positief op terug. Dat gevoel hebben over uw eigen huis is onbetaalbaar. Dat gunnen we opdrachtgevers oprecht. Als wij daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren zijn we wel trots ja.”

Met dank aan de belanghebbende partijen:

Van den Heuvel Bouwbedrijf | Swinkels Bouwcenter | Sonnemans Trappen

De Poorter Metselwerken BV | Van der Velden Stucadoorsbedrijf | Leidekkersbedrijf vd Kimmenade B.V.