Oogstrelend en sfeervol middelpunt

De heer des huizes werkte in het verleden in de keukenbranche en was zodoende bekend met creativiteit en het vakmanschap van Raymond Engelbertink. De man met meer dan vijfendertig jaar ervaring in de high-end woonwereld en sinds dit jaar de trotse eigenaar van zijn levenswerk Keukenzinnig. ”Nadat we her en der hadden rondgekeken bij andere zaken, besloten mijn vrouw en ik om met de ideeën over onze nieuwe droomkeuken bij Raymond aan te kloppen. Als we naar het prachtige eindresultaat kijken, zijn we blij met deze keuze. ” 

Persoonlijkheid

“Toen Raymond voor de eerste keer bij ons binnenkwam, begonnen bij hem al direct de creatieve radertjes te draaien en schetste hij – met onze wensen in het achterhoofd – hoe het totaalbeeld van de keuken zou kunnen worden. Wij konden ons hierin al snel vinden en zijn dan ook met hem in zee gegaan”, aldus de opdrachtgever, die niet alleen de creativiteit van Raymond Engelbertink roemt, maar ook zijn persoonlijke betrokkenheid.

“Van de eerste kennismaking tot de oplevering stond hij voor ons klaar en beantwoordde hij waar nodig onze vragen. Mijn vrouw en ik stelden dat bijzonder op prijs.”

Het kan dus nóg mooier en unieker

Gekozen is voor een groot in hoogglans wit uitgevoerd kookeiland, een qua kleur zacht keukenblad en een donkerhouten kastenwand, waarin de diverse apparatuur is verwerkt. De combinatie van de materialen zorgt voor een spannend en uitnodigend plaatje. Een beeld dat wordt versterkt door de verleidelijke verlichting die in de ruimte is toegepast.

Opvallend detail in dezefraaie keuken is het lijnenspel van de ladekasten. “Raymond stelde voor om de belijning door te trekken naar de kopse kanten van het kookeiland, waardoor het maatwerkmeubel nog meer een geheel vormt. Een mooi voorbeeld van zijn oog voor detail”, stipt de opdrachtgever aan. “De keuken is afgestemd op onze leefwijze, levert veel gebruiksgemak en voldoet in zijn totaliteit aan onze verwachtingen.”

Op basis van kennis, ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen verwezenlijkt Keukenzinnig dromen. Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van de zeer ervaren keukenmeester Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste en uiterst creatieve team. Het deze zomer geopende Keukenzinnig ontwerpt betaalbare designkeukens tot zeer luxe varianten. Indien gewenst is bij Keukenzinnig ‘the sky the limit’. Laat je verrassen, verwarmen en verleiden in de prachtige inspiratieruimte van Keukenzinnig. Wees welkom, je bent gewenst.

Keukenzinnig