Home » Oogstrelende renovatie van het interieur

Oogstrelende renovatie van het interieur

Door admin

Duidelijke gedachte

“Toen mijn man en ik deze jaren 30-woning kochten, hadden we een duidelijke gedachte over de sfeer en de inrichting van de woning”, opent bewoonster Miranda van Commenée het gesprek. 

“Vooral voor mijn man was het belangrijk dat we een grote leefkeuken kregen en samen wensten we een interieur dat de look-and-feel uitstraalt van een vijfsterren+ hotel”, aldus de stylist en personal shopper, die aan de hand van dit beeld kwaliteitsbedrijven bezocht om hun woondroom te verwezenlijken. En dat was geen straf. 

“Je maakt mij niet blijer dan dat ik op pad mag om mooie items te zoeken, of het nu gaat om kleding voor mijn klanten of meubels en accessoires voor ons interieur.” 

Bekend met creativiteit

Bekend met de creativiteit en de brede en hoogwaardige collectie van Raw Interiors, brengt het echtpaar een bezoek aan de sfeervolle showroom in Breda ”“ het bedrijf heeft ook vestigingen in Eindhoven en “s Hertogenbosch ”“ , alwaar ze met eigenaar Sander de Weijer aan de slag gaan.

“Al snel bleek dat we veel raakvlakken hadden, waardoor een prettige klik tussen ons ontstond. Ze zijn bereisd, bekend met de mogelijkheden op het gebied van interieur en hebben een goed gevoel voor het combineren van kleuren en materialen, wat zorgde voor een fijne vibe, waardoor we het interieur samen naar een nog hoger niveau wisten te tillen”, aldus Sander, die aangeeft dat het grootste gedeelte van het meubilair op de begane grond in de prachtige woning is geleverd door Raw Interiors.

De ovale tafel is van het eigen Private Label by RAW. “Het fijne aan een bedrijf als Raw Interiors is dat je er voor je complete interieur terechtkunt. Daarnaast hebben ze natuurlijk kennis van zaken en denken ze met je mee. Dat laatste geldt ook voor de overige partijen die bijdroegen aan het interieur. Samen versterkten we elkaar en zijn we tot dit fraaie eindresultaat gekomen.”

Imposante maatwerkkeuken

Waar de stijlvol ingerichte living ”“ voorzien van een gashaard van Room For Fire ”“ de ideale plek is voor een heerlijke en relaxte televisieavond, nodigt de imposante maatwerkkeuken uit voor een gezellige avond met vrienden en familie. Door de glazen pui aan de achterzijde is de connectie met de tuin groot en valt het natuurlijke licht fraai naar binnen op de maatwerkkeuken, die voornamelijk bestaat uit marmer en rvs.

“Ook van de stijl en de vormentaal van de keuken hadden we al een duidelijk beeld, dat we uiteindelijk samen met Arclinea Conceptstore hebben geperfectioneerd.

Geheel naar onze wens is de keuken ruim van opzet en naar onze leefwijze ingedeeld”, geeft Miranda aan. “Het is echt een heerlijke plek waar we samen graag vertoeven.”

Badkamer als eyecatcher

De inrichting van de eerste verdieping past perfect bij de luxe, kleurrijke en oogstrelende uitstraling van de begane grond. In de stijlvolle slaapkamer van de ouders zorgt de haardpartij voor extra warmte en in het domein van de dochter springt het kleurrijke behang het meest in het oog.

De grote blikvanger op de etage is de badkamer ”“ waarin Revy Stone voor het marmer en het sanitair tekende. “Wij wonen hier bijzonder graag. Het interieur klopt en sluit in zijn geheel aan bij onze wensen en dromen”, sluit Miranda af.

Fotografie: Caroline Martinot

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief