Op basis van liefde en creativiteit

Omgetoverd

In het hartje van Amsterdam werd deze woning in combinatie van creativiteit, vakmanschap, inventiviteit en veel liefde door Piastrelle voorzien van een prachtig en sfeervol interieur.

“Piastrelle denkt in oplossingen en werkt met de mooiste materialen en daarbij zijn alle medewerkers ontzettend aardig”, aldus de enthousiaste vrouw des huizes.

Eyecatcher

Voor Meddia Mohammadi, (interieur)architect en productdesigner bij Piastrelle, was het grote uitdaging om de smalle en in een slechte staat verkerende woning om te toveren tot een sfeervolle en luxe woning, waar de kinderen van het echtpaar heerlijk kunnen wonen.

Het verhaal van het bijzondere interieur werd niet alleen door Meddia Mohammadi geschreven. Vele uren zat de creatieve vakman samen met de opdrachtgevers aan tafel om de interieurs van beide woningen te bepalen.

“Er waren dagen dat we om half tien ’s ochtends begonnen en dat ik om half negen ‘s avonds afscheid van ze nam. Tijdens deze brainstormsessies beleefden we mooie momenten en kwamen we samen tot prachtige ideeën.”

“Ik legde af en toe bewust de bal bij hen neer. Om ze uit te dagen, maar ook om te zorgen dat het één verhaal zou worden. Een verhaal met een mooi einde, zoals je kunt zien.”

Op de bel-etage van de woning realiseerde Piastrelle een stijlvolle en van alle gemakken voorziene keuken. Eyecatcher in deze heerlijke ruimte is de met Perzische Gold Travertin uitgevoerde vloer.

Een verdieping lager maakte de creatieve ontwerpstudio een jaloersmakende badkamer, inclusief heerlijke sauna. De stijlvol ingerichte woonkamer, uitnodigende slaapkamer en de ruime gastenkamer op zolder maken het genietplaatje compleet.

Fotografie | Hugo Thomassen 

Met dank aan onze professional | Ontwerpstudio Piastrelle