Home » Open Kitchen Party bij Vinha Boutique Hotel in Porto

Open Kitchen Party bij Vinha Boutique Hotel in Porto

Genieten en ontspannen aan de oevers van de Douro

Door Excellent admin

Open kitchen

Op 27 januari is er een ‘full blast open kitchen party” waarbij 6 Portugese Michelin sterren chefs een geweldig diner zullen koken waarbij de gasten ook in de keuken kunnen kijken. De line up bestaat uit hun eigen 2 michelin sterren chef chef Henrique Sá Pessoa **, Chef Rui Paula**, Chef Diogo Rocha*, Chef Filipe Carvalho*, Chef Óscar Geadas* and Chef Rui Silvestre*.

Uniek karakter

Het 5-sterrren Vinha Boutique hotel ligt op 15 autominuten van het historische centrum van Porto.  Alle decoratie in het hotel is door de eigenaren zelf uitgezocht en de meeste kamers zijn geïnspireerd op de grote modehuizen in de wereld zoals Hermès, Ralph Lauren, Missoni, Kenzo, Nobilis, Christian Lacroix e.a. Iedere kamer heeft hierdoor een uniek karakter.

Ultramoderne spa

Er is een ultramoderne Spa van Sisley Paris van 500m2 en deze is volledig gewijd aan welzijn met een vitaliteitszwembad, fitness, sauna, Turks bad, behandelkamers etc. Uiteraard zijn er nog diverse experiences te regelen zoals bijv. een port-proeverij.

Er zijn nog enkele kamers beschikbaar voor dit unieke evenement op 27 January 2023.

Voor meer informatie en persoonlijk advies neem contact op met Monique de Vos van Departures 06-29000544 of info@departures.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief