Home » Open trap

Open trap

Door admin

Next level design op maat

Zij zien een groeiende trend de afgelopen jaren in verschillende stijlen. Er is geen limiet. Modernstairs, spiral staircase, steelstairs of industrialdesign.

Voor deze trap hebben zij gekozen om te werken met een trapboom van 10mm stoer staal in combinatie met glazentreden van 34mm veiligheidsglas.

De trap geeft een waanzinnig licht effect in het woonhuis.

Beleving vormt succes

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken zij met zorg en precisie. Zij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes.

Het blijft niet alleen bij onze trappen. Onze ontwerpers en partners, zijn fantastische creators en dat is opgevallen bij de klanten.

Onze werkwijze

Oriëntatie – specificaties en offerte ”“ 3D design – productie ”“ installatie.

Materialen

Van Bruchem Staircases werkt met de beste materialen van over de hele wereld. Met een aantal leveranciers werken zij al meer dan 50 jaar samen.

Zij werken met veel uiteenlopende materialen; veel soorten hout, zoals eikenhout, kersenhout, mahonie, plataan, beukenhout en bamboe, in veel verschillende behandelingen. Maar bijvoorbeeld ook met (blauw) staal, glas, messing, leer, stuukwerk, RVS en natuursteen.

Bezoek de showroom

van Bruchem Staircases & Interiors

Skoon 80F, 1511 HV Oostzaan.

Klik hier voor meer..

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief