Home » Opening Baxter Studio – NU ART & DESIGN 2.0

Opening Baxter Studio – NU ART & DESIGN 2.0

Door Veerle van Heertum

Nog maar twee jaar onderweg en NU Art & Design maakt haar volgende stap; een samenwerking met het uitgesproken interieurmerk Baxter in het naastgelegen monumentale pand, het voormalige stadhuis van Woerden, waar een prachtige Baxter studio is gecreëerd als loft met tevens een nieuw keukenconcept voor de consument van QBTEC.

NU Art & Design is een galerie die kunstwerken vertegenwoordigt, gemaakt door nationale en internationale kunstenaars, gecombineerd met een interieur ontwerpstudio. Wij mixen kunst met interieur en vice versa.

Deze combinatie zorgt voor een geweldige samensmelting om een huis te personaliseren zodat het een thuis wordt. Want een comfortabel huis moet een tijdloze schoonheid hebben. Comfort bestaat voor een groot deel uit wat we voelen of waarnemen en het begrip thuis is geworteld in ons oerinstinct.

Daarnaast is stijl in het interieur geen vanzelfsprekendheid maar meer een wensenlijstje – iets om je aan te zetten tot nadenken over wat je echt nodig hebt om je thuis te voelen en voor iedere klant geldt een ander unieke persoonlijke wensenlijst.

Onze bedrijfsnaam begint niet voor niets met ons motto NU; we willen nu leven, niet in het verleden en niet in de toekomst.

Wij werken graag samen met interieurmerken uit landen met een oorsprong gebaseerd op delen met familie en vrienden en een sterk gevoel hebben voor de natuur. Merken die iets toevoegen, die het persoonlijke onderstrepen in een interieur en sinds jaar en dag ware interieuriconen in hun collectie hebben.

Ons doel is om een thuis te creëren waar je jezelf kunt zijn en dit te delen met je dierbaren.

Daarom delen we graag Baxter met jou!

www.nu-art-design.com | www.baxter.itwww.qbtec.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief