Optimaal genieten van wellness-momenten

De badkamer is een leefruimte waar u wilt genieten en ontspannen. Toch zijn er momenten dat hier geen tijd voor is. Geniet dan van een ontspannen moment onder de douche, in de ochtend, de avond of een moment waar u zich het lekkerst bij voelt. Hoe dan ook, douchen blijft een verwenmomentje. Zeker in een badkamer met kwalitatief hoogwaardige en mooie producten.

De finishing touch

De inloopdouche geeft een prachtige elegante uitstraling aan uw badkamer. Met tegels, spiegels en kranen geeft u de badkamer de gewenste uitstraling. Maar wist u dat een douchegoot de onverwachte finishing touch geeft? Daarom zijn er tegenwoordig volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Maurice Meijer, specialist sanitair bij ACO ShowerDrain, ligt toe “Er is altijd wel een ShowerDrain die past bij de gewenste badkamerstijl.

Zo is er bijvoorbeeld keuze uit een diverse roosters, van massief RVS tot doucherooster met tegelinleg of een kleurige uitvoering in wit, zwart, koper en zelfs goud. Ook langere douchegoten zijn geen probleem voor ons, want dan maken we ze gewoon op maat! Of het nu gaat om een douchegoot voor particulieren, hotels of projecten, badkamers zijn in te richten naar ieders persoonlijke stijl waarbij de douchegoot de onverwachte finishing touch geeft!”

Onbezorgd genieten

Tegenwoordig is de douchegoot geen sluitpost meer. We willen genieten van comfort en gemak. Een snelle afvoer van het water en eenvoudig reinigen dragen hieraan bij. Ook al blijft regelmatig schoonmaken nodig, een tijdrovende bezigheid hoeft dit niet meer te zijn met de douchegoten van ACO ShowerDrain.

Dankzij het gladde elektrolytisch gepolijste oppervlak is er minder kans op vuilaanhechting. Bovendien is het stankslot eenvoudig uitneembaar en te reinigen. Hierdoor is een eenvoudige en snelle schoonmaak mogelijk en behoudt u een schone doucheafvoer, zodat verstoppingen en overstromingen worden voorkomen.

ShowerDrain douchegoten geven de finishing touch aan uw badkamer en laten u optimaal genieten van ontspannen wellness-momenten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Uw badkamerspecialist of installateur vertelt u graag meer over de ACO ShowerDrain douchegoten.

Aco-showerdrain