Optimale lichtinval

Slanke kozijnen vergroten het woongenot …

Dat de bewoners meer dan tevreden zijn over het door Simply Steel geleverde vakwerk, merken we als we de woning bezoeken voor de fotosessie. Met een grote glimlach en gepaste trots wijzen ze de fotograaf op de oogstrelende en op maat gemaakte binnen-en buitenpuien, de stalen balustrade bij de trap en op de verrassende met staal beklede afzuigkap boven het kookeiland. Stuk voor stuk eyecatchers die het interieur verrijken.

Sterke accenten

Lopend door de fraaie woning valt direct het open karakter van de begane grond in positieve zin op. De door de architect gecreëerde zichtlijnen worden door de stalen creaties van Simply Steel geaccentueerd en versterkt, waardoor de bewoners overal met elkaar in visuele verbinding staan én ze dagelijks optimaal kunnen genieten van prachtige uitzichten op de landelijke omgeving. Het interieur en het buitenleven smelten zo op een fraaie wijze samen. De door de grote glasvlakken binnenvallende lichtinval draagt bij aan de warme uitstraling van het totaalplaatje.

Ambachtelijk maatwerk

Simply Steel is gespecialiseerd in stalen interieurconcepten: van slanke binnen- en buitenkozijnen tot stalen (taats)deuren, ramen en serres. De producten van Simply Steel worden op ambachtelijke wijze op maat geproduceerd en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Alle stappen om tot het gedroomde resultaat te komen, worden door het kwaliteitsbedrijf verzorgd. Van de maatvoering en het tekenwerk tot de hoogwaardige productie, de afwerking en de uiteindelijke montage van het maatwerk. Na de montage van het stalen frame wordt op de locatie het glas geplaatst.

Twee topmerken onder één dak

“Het staal van vandaag combineert de elegantie van vroeger met de eisen van vandaag. Met z’n veelzijdige, ranke vormgeving sluit staal prima aan bij de hedendaagse bouwstijlen in renovatie en nieuwbouwprojecten. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. En toepassing van staal geeft ontwerpen meer karakter en meer cachet. Veel architecten werken dan ook met stalen puien, deuren en ramen”, aldus Arjan Estié. Afsluitend stipt de eigenaar van Simply Steel aan dat mensen in zijn, in Bodegraven gelegen, showroom ook terecht kunnen voor panelen en lijsten van het merk New York Ceiling Co. De panelen geven uw unieke handtekening aan het interieur en zijn geschikt voor het bekleden van wanden, (systeem)plafonds en meubels.

Fotografie | Patrick Meis