Home » Opvallende stalen schuifdeuren

Opvallende stalen schuifdeuren

Door admin

Verbinding | Binnen en buiten

Ongeacht de weersomstandigheden toch genieten van het buitenleven? De veranda van deze landelijke woning zorgt ervoor dat buiten naadloos overloopt in binnen door de stalen schuifdeuren van De Rooy Metaaldesign. Hierdoor kunnen de bewoners op elk gewenst moment van de dag eindeloos genieten van het prachtige uitzicht.

Bijzondere stalen schuifdeuren

Wat direct opvalt aan deze schitterende woning is de prachtige tuin. De bewoners wilden dan ook graag de tuin blijven zien. Met de schuifdeuren van De Rooy is dit mogelijk. Door de stalen deuren kan de ruimte worden afgesloten, maar blijft de fraaie tuin altijd zichtbaar.

Er is hierbij gebruikt gemaakt van het soft close systeem waardoor de deuren geleidelijk en zonder geluid sluiten. De stalen schuifdeuren zijn uitermate geschikt om zoals in deze prachtige woning te plaatsen in een veranda of aan de tuin grenzende ruimte. Maar de deuren zijn ook binnen een echte eyecatcher!

Unieke vlakverdeling

De vlakverdeling die is gebruikt bij de stalen deuren is maatwerk. Welke vlakverdeling u ook in gedachte heeft, het is mogelijk bij De Rooy. Wist u dat het via een tool op de website van De Rooy mogelijk is om zelf uw eigen schuif-, scharnier- of taatsdeuren te ontwerpen?

Meer weten over metaalspecialist De Rooy Metaaldesign?

Klik HIER!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief