Osiris Hertman

In de afgelopen 15 jaar heeft Osiris Hertman Studio een hecht en gepassioneerd netwerk van ontwerpers, fabrikanten en ambachtslieden opgebouwd die allemaal de liefde van Osiris voor hoogwaardige, unieke ontwerpen delen. Vanwege de diversiteit van de projecten bestaat het team van Osiris Hertman Studio momenteel uit architecten, interieurontwerpers en productontwerpers. Het hoge niveau van detaillering vereist ook uitzonderlijke fabrikanten en ambachtslieden die zorgvuldig werden geselecteerd en waar vele jaren nauw mee wordt samengewerkt.

Osiris Hertman Studio ontwerpt privéwoningen voor klanten van Nederland tot Moskou en Monaco tot Indonesië, maar onderneemt ook zakelijke en commerciële projecten zoals showrooms, restaurants, hotels en zelfs een wellnessresort. De meubels en objecten die speciaal voor een project zijn gemaakt, trekken niet zelden grote internationale merken aan die resulteren in een samenwerking.

In het nieuwe inspirerende boek presenteert hij acht recente projecten: van een penthouse in de stad tot een loungeboot. Dit boek leidt de lezer in de wereld van allround interieurontwerper Osiris Hertman. Hij creëert eerlijke interieurs die perfect bij de huiseigenaar passen, met een hoofdrol voor uniek design en handgemaakte meubels, natuurlijke materialen en accessoires.  Hij combineert handwerk met moderne technologie en werkt met uitstekende ambachtslieden en studio’s over de hele wereld om ervoor te zorgen dat elk stuk zo goed mogelijk wordt gebouwd.

Ontdek de nieuwe ontwerp- en productieprocessen van Hertman en laat u inspireren bij u thuis!

Inspirational Interiors Osiris Hertman nu voor € 52,50

(exclusief verzendkosten)

 

Inclusief een jaarabonnement van EXCELLENT wonen & leven

U KUNT DIT BOEK BESTELLEN BIJ:

EXCELLENT magazine

Tel:  040 – 368 03 14

info@excellentmagazine.nl