EXCELLENT Magazine

Over Excellent Magazine

EXCELLENT Magazine is een exclusief magazine met stijlvolle reportages van droomhuizen en de nieuwste interieurs. Je ontdekt hier de trends op woon & lifestyle gebied. Het magazine wordt 6 keer per jaar uitgegeven.

Naast het magazine EXCELLENT wonen & leven, hebben wij de website EXCELLENT Magazine waar je alles kunt vinden op het gebied van wonen; zowel interieur als exterieur, boeken, culinair, reizen, koophuizen in binnen-en buitenland en ook alle gegevens van de bedrijven die met ons samenwerken.

Daarnaast organiseren wij één keer per jaar een high-end woonbeurs met een tikkeltje lifestyle, de EXCELLENT Woonbeurs Rotterdam Ahoy. Wij zijn bezig met de mooiste bedrijven op de beurs te zetten om zo nog meer inspiratie op te doen. U vindt er o.a. complete woonhuizen met keukens, badkamers, woon- en slaapkamers, openhaarden, tuinen met terrassen, terrasoverkappingen en ga zo maar door. Alles ontworpen door gerenommeerde architecten en designers. Verder aangevuld met prachtige sieraden, modeshows, blinkende auto’s enz.