EXCELLENT Magazine

Over Excellent Magazine

EXCELLENT Magazine is een exclusief magazine met stijlvolle reportages van droomhuizen en de nieuwste interieurs. Je ontdekt hier de trends op woon & lifestyle gebied. Het magazine wordt 4 keer per jaar uitgegeven; in maart, juni, september en december.

Naast het magazine EXCELLENT wonen & leven, hebben wij de website EXCELLENT magazine waar je alles kunt vinden op gebied van wonen zowel interieur als exterieur, boeken, culinair, reizen, koophuizen in binnen-en buitenland en ook alle gegevens van de bedrijven die met ons samenwerken.

Daarnaast organiseren wij een keer per jaar een high-end woonbeurs met een tikkeltje lifestyle, de EXCELLENT Woonbeurs Rotterdam Ahoy. Wij zijn bezig met de mooiste bedrijven op de beurs te zetten voor nog meer inspiratie op te doen. U vindt er o.a. complete woonhuizen met keukens, badkamers, woon- en slaapkamers, openhaarden, tuinen met terrassen, terrasoverkappingen en ga zo maar door. Alles ontworpen door gerenommeerde architecten.┬áVerder aangevuld met prachtige sieraden, modeshows, blinkende auto’s enz.