Paasvreugde in uw leefruimte

Thuis op zijn paasbest

Van een knusse paasbrunch tot paasvreugde sturen naar familie op afstand: u kunt het nog steeds gezellig maken met Pasen, ook al loopt het dit jaar net even anders.

Haal het zonnetje in huis

Tip 1 | De paasbrunch 

Hét moment om – naast het snoepen van paaseitjes – samen te genieten van lekker eten en nieuwe herinneringen te creëren.

Pak uit dit jaar en maak van het decoreren een gezellig moment. Pastel- en aardetinten doen het elk jaar weer goed. De zachte tinten geven uw interieur een verfrissende twist.

Om te zorgen dat uw tafel er pico bello bijstaat, is een bos verse lentebloemen de finishing touch. De bloemstylisten van Bloomon hebben speciaal voor Pasen de allermooiste bossen samengesteld. Gevuld met ontluikende voorjaarsbloemen of pak uit met de minivaasjes en vul ze met vrolijke lentebloeiers en voilà – een fijn paasfeest.

Bekijk hier wat Bloomon voor u kan betekenen …

Tip 2 | Kinderen in uw thuiswerk-team? Zet ze aan ‘t werk!

Onmisbaar tijdens Pasen is namelijk de paastak. De forsythia of de salix bijvoorbeeld, zijn knappe takken die uw interieur opvrolijken en voor kinderen een perfecte kapstok om eigen gemaakte creaties aan op te hangen. Óf laat ze zelf een tak uitzoeken in de natuur.

Bekijk hier hoe u de paastak kunt decoreren.

Tip 3 | Geef een bloemetje

Of het nou familie, buren of een goede vriend is: laat mensen die momenteel niet in de buurt kunnen zijn weten dat u aan ze denkt!

De geuren en kleuren van bloemen hebben een positief effect op ons humeur, wanneer u voor de bloemen van Bloomon kiest kunnen ze extra lang blijven staan en worden ze met het geschenk echt verwend.

Flowergram | droogbloemen | seizoensbloemen of een cadeaukaart 

Met dank aan | Bloomon