Home » Panoramisch penthouse

Panoramisch penthouse

Door admin

Fantastisch maatwerk

Dit stoere penthouse in Den Haag heeft uitzicht op diverse parken. Het is geaard met de keuze uit oud hout, natuursteen en kleuren van goud tot kiezelgrijs. Compleet samengesteld door de welbekende Osiris Hertman.

Technische hoogwaardige apparatuur is mooi weggewerkt. Achter het schilderij van Casper Faassen ligt de beamerprojector, die u naar de zijkant kunt schuiven. Het is een unieke plek vanwege het volledige maatwerk. Alles in dit huis is op maat gemaakt met hoogwaardige en zuivere materialen.

Kern

In de kern van het penthouse hebben we een kamer gemaakt, waar u een opslagruimte en het toilet vindt. Alle andere kamers, de badkamer, het kantoor, de slaapkamers, de woonkamer en de keuken zijn allemaal verbonden met het buitenleven en het uitzicht.

De woning heeft zowel een binnen- als buitenhaard in dezelfde vorm. Buiten is een open gashaard met BBQ-optie. De penthouse wordt compleet gemaakt met een enorme massieve onyxmuur met honderden ledlampjes voor de badkamer en de keuken.

Over Osiris Hertman

In de afgelopen 15 jaar heeft Osiris Hertman Studio een hecht en gepassioneerd netwerk van ontwerpers, fabrikanten en ambachtslieden opgebouwd die allemaal de liefde van Osiris voor hoogwaardige, unieke ontwerpen delen.

Door de diversiteit van de projecten bestaat het team van Osiris Hertman Studio momenteel uit architecten, interieurontwerpers en productontwerpers. De hoge mate van detaillering vraagt ook om uitzonderlijke fabrikanten en ambachtslieden die zorgvuldig zijn geselecteerd en waar al vele jaren nauw mee wordt samengewerkt.

Osiris Hertman Studio ontwerpt privéwoningen voor klanten van Nederland tot Moskou en van Monaco tot Indonesië, maar voert ook zakelijke en commerciële projecten uit zoals showrooms, restaurants, hotels en sinds kort zelfs een wellness-resort.

Bekijk wat Osiris Hertman kan betekenen voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief