Home » Passend interieur met Grey7

Passend interieur met Grey7

Door admin

Het interieur van Myriam en Arthur

Myriam woont al jaren samen met haar man met veel plezier in hun huis; een prachtige oude woning uit 1882. Een huis met oude elementen en authentieke details, zoals ensuite deuren en glas in lood. “”Onze woning is vrij klassiek en daarom zochten we voor ons interieur naar een modernere stijl voor de juiste balans””, vertelt Myriam.

Het wow-effect

“”Ik hou van luxe in mijn interieur, maar het moet niet te veel zijn. Geen overdadige poespas en glitter, maar het mag wel een beetje stoer. Belangrijk is voor mij vooral dat het goed voelt. Mijn man en ik zijn altijd op zoek naar een wow-effect in ons interieur. Dat je binnenkomt en je meteen denkt “wow”, dat gevoel, dat wilde ik heel graag in ons huis creëren.””

Favoriete plek

“”De stijl van het meubelmerk Grey7 spreekt me enorm aan en past helemaal bij ons. De bank, de fauteuil en de eettafel komen er vandaan. Mijn man en ik hebben allebei een sterke mening als het aankomt op onze inrichting en gelukkig vonden we allebei de drie meter lange eettafel meteen prachtig. We waren al jaren op zoek naar zoiets en dit was hem.””

“”De eettafel is nu ook echt onze favoriete plek in huis. We hebben een haard laten bouwen op tafelhoogte en het is een fijne plek geworden. Met vrienden en familie is het heerlijk om de hele avond aan tafel te borrelen.

“Ik ben erg blij dat we voor zo”n grote tafel hebben gekozen, maar vond het eerst wel heel spannend. Wendy, interieuradviseur bij Grey7, heeft bij ons in huis meegekeken voor de juiste maat van de eettafel. Dat is echt topservice.””

Een stoere bank

“”Na het uitzoeken van de eettafel waren we erg enthousiast en hebben we ook de fauteuil en de bank uitgezocht. We hadden eigenlijk al een bepaald plaatje in ons hoofd, een grote stoere bank.”

“Ik wist precies wat ik wilde qua stoffen en kleuren, maar vond het wel heel fijn dat we hier goed advies bij kregen. Wendy dacht echt met ons mee en ze dacht ook qua materialen en kleuren mee met de meubels van andere merken.””

Elke dag genieten

“”We zijn echt ontzettend enthousiast over ons interieur. Elke dag geniet ik ervan. Dit is het wow-effect waar ik op hoopte. Mijn interieur is nooit helemaal af, maar dit komt toch wel heel erg in de buurt van mijn droomhuis”¦””

Meer weten over onze vakspecialist Grey7?

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief