Passie voor lichtarmaturen

Hoogwaardige creaties

In de maar liefst 7.500 m2 grote showroom biedt het in 1940 gestarte familiebedrijf Straluma een zeer ruim assortiment aan armaturen aan. Van designverlichting van Nederlandse bodem tot hoogwaardige creaties uit het buitenland.

In totaal toont Straluma meer dan 9.000 armaturen in de sfeervolle showroom, waarmee het bedrijf zich met recht de grootste verlichtingszaak van Nederland mag noemen.

“Wij importeren niet alleen, maar produceren ook onze eigen lijnen. Voor ieder interieur, voor iedere smaak, voor iedere woonruimte én voor iedere portemonnee bieden wij fraaie verlichting aan.”

Balans in uw interieur

“Verlichting vervult een belangrijk aspect binnen een bepaalde ruimte. Goede verlichting brengt sfeer en balans in uw interieur, is functioneel en tegelijkertijd decoratief. Met de juiste verlichting kunnen we een kunstwerk of schilderij meer laten opvallen, de architectuur van het huis benadrukken of een bepaalde ruimte groter of juist kleiner laten ogen.”

“Het is dus van belang om na te gaan welke functie de lampen moeten gaan vervullen. U moet dan denken aan basis- , sfeer- of accentverlichting”, aldus de kleindochter van de oorspronkelijke oprichters van het bedrijf.

“Onze vakkundige lichtadviseurs weten precies hoe ze de juiste balans in de woning, leefruimte of het kantoor kunnen bereiken en vertalen de wensen van onze klanten naar een passend lichtplan.”

Groeiende webshop

Een groeiende tak binnen het familiebedrijf is de webshop, alwaar zo’n 2500 armaturen worden aangeboden.

”Dat is 15% van onze totale collectie. We hebben ervoor gekozen alleen producten in onze webshop te plaatsen die we ook echt in onze winkel hebben. Dit geeft de klant de mogelijkheid om altijd bij ons langs te komen om het product te bekijken en te testen”, aldus de directrice van het bedrijf, die afsluitend wijst op de eveneens aangeboden woonaccessoires en meubelen.

“Onze core business is en blijft verlichting, maar klanten kunnen in onze showroom ook terecht voor onder meer eettafels en -stoelen, klokken, spiegels, kapstokken en van een lamp voorziene plafondventilatoren.”

Met dank aan onze relatie | Straluma