Home » Passie voor verlichting

Passie voor verlichting

Door admin

Showroom

In de maar liefst 5.000 m2 grote showroom biedt het in 1940 gestarte familiebedrijf Straluma een zeer ruim assortiment armaturen aan.

Van designverlichting van Nederlandse bodem tot hoogwaardige creaties uit het buitenland. In totaal toont Straluma meer dan 9.000 armaturen in de sfeervolle showroom, waarmee het bedrijf zich met het recht de grootste verlichtingszaak van Nederland mag noemen. 

“Wij importeren niet alleen, maar produceren ook onze eigen lijnen. Voor ieder interieur, voor iedere smaak, voor iedere woonruimte én voor iedere portemonnee bieden wij fraaie verlichting aan.” 

Belangrijk aspect

“Verlichting vervult een belangrijk aspect binnen een bepaalde ruimte. Goede verlichting brengt sfeer en balans in uw interieur, is functioneel en tegelijkertijd decoratief. Met de juiste verlichting kunnen we een kunstwerk of schilderij meer laten opvallen, de architectuur van het huis benadrukken of een be-paalde ruimte groter of juist kleiner laten ogen.”

“Het is dus van belang om na te gaan welke functie de lampen moeten gaan vervullen. U moet dan denken aan basis– , sfeer- of accentverlichting”, aldus de kleindochter van de oor-spronkelijke oprichters van het bedrijf.

“Onze vakkundige lichtadviseurs weten precies hoe ze de juiste balans in de woning, leefruimte of het kantoor kunnen bereiken en vertalen de wensen van onze klanten naar een passend lichtplan.” 

Bekijk de prachtige realisaties van Straluma.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief