Home » Penthouse met diverse steensoorten

Penthouse met diverse steensoorten

Door admin

Gebruik van diverse steensoorten

Voor een luxueus penthouse heeft Jan Reek natuursteen ruimtes mogen voorzien van diverse steensoorten. Dit is al te zien bij binnenkomst. Voor de hal is gekozen voor een grote tegel van keramiek in een beton look. Hierdoor ontstaat een strak en warm gevoel bij binnenkomst. De vloer doorkruist het gehele penthouse van voordeur tot aan de schuifpui aan de achterzijde. Op deze manier ontstaat er een ruimtelijk gevoel.

Keuken

In de ruime keuken is gekozen voor werkbladen van graniet in de kleur Vyara Gold gepolijst. Vervolgens is voor de bar gekozen voor een mooie donkere kleur Steel Grey met een reptile finish. Hierdoor ontstaat er een unieke uitstraling in alle ruimtes.

Badkamer

De badkamers zijn gerealiseerd in keramiek met een marmer look. Daarnaast is de bewerking van de badkamer ook riverwashed, waardoor er een luxe wellness gevoel ontstaat met een strakke look.

Toilet

Voor het aparte toilet is gekozen voor Collomandia marmer in oversized platen, waardoor de doorlopende structuur van het marmer mooi zichtbaar is. Verder wilde het bedrijf het toilet ook een rustige uitstraling geven. Dit is dan ook de reden dat er gekozen is om het wasbakje van hetzelfde materiaal te maken.

Dit project is gerealiseerd door Jan Reek natuursteen

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief