Home » Perfecte schoonheid

Perfecte schoonheid

Door admin

Oogstralend en comfortabel

Kwalitatief hoogwaardig, duurzaam, oogstrelend en comfortabel. BaÁ±os Badkamers ontwerpt ”“ samen met de opdrachtgever ”“ en installeert prachtige badkamers en sanitaire ruimtes op maat.

De creatieve vakman Thijs Verhagen heeft meer dan tien jaar ervaring in de tegel- en badkamerbranche, weet wat wel en vooral wat niet mogelijk is en bedenkt slimme oplossingen om de badkamer zo efficiënt mogelijk in te richten.

De eigenaar van BaÁ±os Badkamers: “We werken met duurzame en luxe materialen, zodat onze opdrachtgevers lang van hun badkamer kunnen genieten. Zonder het vastgestelde budget uit het oog te verliezen.”

Wensen op maat

Een samenwerking met het kwaliteitsbedrijf uit Beek en Donk start met een gesprek over de badkamerwensen en -dromen van de klanten een bezoek op locatie.

Thijs: “In veel gevallen gaat het om een verbouwing van een bestaande badkamer. Voor mij is het belangrijk om voor het ontwerpproces de ruimte goed in beeld te hebben.”

“Op basis van mijn ervaring zie ik of de wensen en dromen van de opdrachtgever kunnen worden uitgevoerd. Is dat niet het geval, moeten we onze verwachtingen bijstellen. Want wat niet gaat, gaat niet.”

Met passie gemaakt

“Wanneer de belangrijkste technische zaken achter de rug zijn, begint het leukste deel: het uitzoeken van de materialen. We werken samen met diverse fabrikanten en leveranciers van sanitair”, aldus de bevlogen vakman.

“Tijdens deze zoektocht staan we onze kanten uiteraard bij met goed en eerlijk advies.”

Met passie, vakmanschap, nauwkeurigheid en volgens de afgesproken planning realiseert Thijs Verhagen vervolgens uw droombadkamer. Kloppend tot in het kleinste detail. “Het enige dat de opdrachtgevers dan nog hoeven te doen, is genieten!”

Bekijk nog meer projecten van Baños Badkamers

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief