Personaliseer uw badkamer

Personalisatie in design en interieur is up-and-coming. Met de kranenserie MyEdition en 15 FinishPlus PVD kleurcoatings speelt AXOR meteen in op deze trend. Door badkamerelementen te personaliseren in materiaal, kleur en vorm, maakt u in uw badkamer een persoonlijk statement.

MyEdition

Het summum der personaliseerbare kranen is de MyEdition van AXOR. Het strakke en lineaire design van deze kranenserie, ontwikkeld door Phoenix Design, tilt personalisering naar een nieuw niveau: afwerkingsplaatjes in verschillende materialen – van marmer tot hout en zelfs leer – geven elke kraan een andere look.

Creativiteit heerst

Met de FinishPlus PVD-kleurcoatings zijn de mogelijkheden tot personalisatie groot. AXOR maakt het mogelijk om bijna het gehele assortiment uit te laten voeren in één van de 15 metaal kleurcoatings. Elke afwerking geeft uw product een heel andere uitstraling. Kies voor een mat resultaat met de ‘brushed’ afwerkingen of een glanzende look met een ‘polished’ coating. Het aanbod van de AXOR FinishPlus PVD-coatings is variërend  van metaalkleuren zoals ‘Brushed Black Chrome’, ‘Polished Red Gold’ of ‘Stainless Steel Optic’.

AXOR Signature service

Om tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen gaat AXOR verder. Voor de meest specifieke personalisatie- en productwensen  kunt u terecht bij AXOR Signature service. Hiermee is het mogelijk om te kiezen
voor afwijkende productafmetingen of bijzondere kleur-, materiaal- en oppervlakteafwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw AXOR product laten verlengen of verkorten zodat deze perfect in de ruimte past. AXOR denkt met u mee en biedt een oplossing op maat. Daarnaast maakt u het nog persoonlijker door uw product aan te passen, te laten graveren of te verfraaien tot een uniek stukje design.

Bijna niets is te gek. Laat uw gedroomde designs werkelijkheid worden. Deze maatoplossingen worden gerealiseerd in de werkplaatsen van AXOR in Duitsland. Met nauwkeurig vakmanschap en moderne technologie creëert AXOR Signature service design met een uniek karakter en een eigen persoonlijkheid.

AXOR