Home » Pitch Black droomkeuken voor de fijnproevers

Pitch Black droomkeuken voor de fijnproevers

Hollands Maatwerk

Door Veerle van Heertum

De eigenaar van deze riante woonvilla koos voor echt Hollands Maatwerk. Het resultaat: een vorstelijke zwarte droomkeuken met een blad van maar liefst zeven meter die doorloopt in een hoek. Hoogwaardige apparatuur kan niet missen in deze vorstelijke keuken en er is een geïntegreerde boekenkast. De plek voor de echte levensgenieter. 

Blikvanger 

In de volledig gemoderniseerde woonboerderij is de state-of-the-art keuken een absolute blikvanger. Het maximale is uit de ruimte gehaald door de designers met een vernieuwend ontwerp. Kookplezier, comfort, luxe en gezelligheid komen bij elkaar in deze greeploze droomkeuken, uitgevoerd in echt eiken. Het blad van de co2-neutraal geproduceerde keuken is van gerecycled kunststof en sluit naadloos aan bij de kasten. Deze zijn afgewerkt in een Farrow & Ball pitch black. Er is een speels contrast gecreëerd door hoogteverschillen, wat volledig past binnen de strakke lijnen van deze moderne keuken.  

Hoogwaardig apparatuur 

De royale leefkeuken is van echt alle gemakken voorzien dankzij het hoogwaardige apparatuur van Miele. Van stoomoven tot een wijnklimaatkast en van een inductieplaat tot een teppenyaki grillplaat. Alle culinaire hoogstandjes worden in deze keuken geboren. Om voor nog meer comfort te zorgen zijn er ook nog dubbele spoelbakken geplaatst, twee Quookers en nog 2 vaatwassers die op een comfortabele hoogte zijn geplaatst. De stijlvol geïntegreerde boekenkast symboliseert de natuurlijke samensmelting tussen koken en wonen. Je kan hier urenlang genieten en heerlijk ontspannen. Deze moderne keuken is dan ook voor iedere kookliefhebber een echte droom. Hollands Maatwerk staat bekend om topkwaliteit op basis van duurzame producten: volledig maatwerk én bovenal aantrekkelijk geprijsd. 

Ontdek de vele vaardigheden van Hollands Maatwerk

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief