Home » Plezier met BetteSelect Duo

Plezier met BetteSelect Duo

Door admin

Comfortabel in combinatie met stijl

Samen genieten in een comfortabel en ruim bad geeft een echte wellness bele-ving en is goed voor lichaam en geest. De ervaren Duitse fabrikant Bette be-grijpt precies wat mensen wensen en heeft daarom het inbouwbad BetteSelect Duo ontwikkeld, een bad voor twee personen.

De tijdloze vormgeving is met vele stijlen te combineren. Wat opvalt zijn de fraaie details, de vele kleuren en exclu-sieve kleureffecten.

Voor een harmonieus badkamerontwerp biedt Bette in de-zelfde vormentaal bijpassende (vlakke) douchevloeren en wastafels. Allen ver-vaardigd van duurzaam geglazuurd titaanstaal met zelfs 30 jaar garantie!

De BetteSelect Duo heeft ruime maten van 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. Beiden zijn 42 cm diep wat genoeg is voor warme knieën. Voor een perfect ergonomisch zitvlak zijn de beide kopse zijden van het bad trapeziumvormig. De elegante rondingen aan alle randen zorgen ervoor, dat het hoofd en de armen “zacht” worden ondersteund.

Geen irritatie van afvoer

Voor het baden is de afvoer op de meest ideale plaats gesitueerd, in het midden aan de zijkant. Dit is bovendien praktisch in het geval dat het bad wordt gebruikt voor het douchen.Om een standaard afvoer toe te passen is de afvoer in de breedte naar de zijkant verschoven. Dit geeft dit volledig symmetrische bad een mooi accent.

Exclusieve en inspirerende effect-kleuren

Naast de keuze uit 400 mat- en glanskleuren biedt Bette een aantal exclusieve en in-spirerende effectkleuren. Zo oogt Blue Satin niet alleen aan als zacht satijn, het glanst eveneens als satijn. Met het fonkelende Midnight beleeft de consument een tikje bling-bling in de badkamer.

Opties, ook m.b.t. geluid

Standaard is dit bad voorzien van een geluiddempende set die voor meer rust zorgt. Indien een hogere geluiddemping nodig is (conform DIN 4109), kan de geluiddem-pende set worden uitgebreid, zodat geen geluidsoverlast ontstaat als men bijvoor-beeld nachts een bad neemt.

Optioneel kan het bad van de siliconevrije oplossing BetteOpstaande randen worden voorzien. Voor het glazuur zijn bovendien het veilige anti-slip mogelijk en een speci-ale water- en vuilafstotende laag.

Tot slot kan het bad worden uitgerust met een greep, zodat het opstaan wordt vereenvoudigd.

Duurzaam materiaal

Alle baden zijn vervaardigd van duurzaam geglazuurd titaanstaal en hebben een ga-rantie van 30 jaar. De hoge kwaliteit zorgt voor een lange en probleemloze levens-duur.

Op het glasharde en poriënvrije oppervlak hebben vuil en bacteriën geen kans. Daarnaast is het glazuur Uv-bestendig, kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën zoals cosmetica en verzorgingsproducten, zelfs nagellakremover en kaarsvet hebben geen invloed.

Al deze voordelen zorgen ervoor, dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren van intens gebruik.

Neem een kijkje op de website van deze vakspecialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief