Poolhouse met tuinbar en terras

Eikenhouten poolhouse

Dit eikenhouten poolhouse met tuinbar en overdekt terras staat garant voor een topzomer. Zelfs in koudere periodes biedt deze tuinconstructie diverse geniet-momentjes.

De L-vorm bewijst de enorme flexibiliteit van de eikenhouten tuinconstructies gerealiseerd door Heritage Buildings. Al het maatwerk behoort tot de opties. Elk eikenhouten tuingebouw wordt tot in de kleinste details afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Geen beperkingen in vorm en functie

Zowel inzake ontwerp als realisatie kent Heritage Buildings amper beperkingen. Datzelfde geldt voor de vormgeving en de functionaliteiten. Deze aspecten komen duidelijk terug in het eikenhouten tuingebouw.

In dit project wordt het poolhouse – inclusief afgesloten ruimte voor de zwembadtechnieken – uitgerust met een gezellige tuinbar en een overdekt terras. De zijgevel in glas houdt de wind tegen, maar zorgt toch voor voldoende natuurlijk licht onder de dakconstructie. Hierdoor kunnen de eigenaren te allen tijde genieten van het buitenleven.

Meerwaarde voor zwembadgedeelte

Dit eikenhouten poolhouse geeft een hoge meerwaarde aan het zwembadgedeelte in de tuin. De hoekvorm creëert een gezellige afgeschermde zone.

De volledige constructie werd opgebouwd met authentieke materialen. Zo vormen de eikenhouten balken met de pen- en gatverbindingen voor een oersterke draagstructuur.

De eiken balken geven het gebouw zijn unieke cachet. Deze balken vereisen geen enkele vorm van onderhoud en staan garant voor een zorgeloze levensduur van meerdere generaties. Weer noch wind deren deze eikenhouten tuingebouwen.

Extreem hard eikenhout

Het zorgvuldig geselecteerde eikenhout is afkomstig van het Engelse platteland. De streek Sussex staat gekend voor zijn eikenhout met een extreme hardheid in de kern. De kopse kant van het dak werd afgewerkt met een buitenbeplanking. Een rond raam bovenaan brengt extra natuurlijk licht naar binnen. De zijkant van het overdekt terras werd passend afgewerkt met een grote glaspartij, opgedeeld in ruitjes voor een authentieke uitstraling.

Overdekt terras om heerlijk te genieten

Het overdekt terras is voldoende ruim bemeten, zodat deze probleemloos plaats biedt aan een eettafel voor 8 personen.

Deze locatie vormt de perfecte plek om heerlijk buiten te aperitieven of te genieten van een gezellig tuinfeest. Niet toevallig is het overdekt terras verder voorzien van een gezellige tuinbar, uiteraard met barkrukken.

Voor honger en dorst hoeft u aan dit zwembad alvast niet te vrezen.

Ontdek de mogelijkheden bij Heritage Buildings.

Klik hier om contact op te nemen.