Met diverse wereldmerken

Poulissen Audio Video Center is een innovatief familiebedrijf dat op zoek blijft naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van beeld en geluid. Topdealer van Bang & Olufsen en onderscheidend door het brede aanbod van wereldmerken.

Bekroond met diverse prijzen waaronder vier keer achtereen de prijs voor de beste hifi-zaak van Nederland en de beste Bang & Olufsen zaak van Nederland. Met trots presenteert Poulissen haar nieuwe Custom Install demonstratieruimte met een indrukwekkend aanbod aan inbouwluidsprekers en apparatuur.

Gelet op de toenemende vraag naar Custom Install vindt Poulissen het belangrijk ook op dit vlak onderscheidend te zijn en een optimale beleving aan haar bezoekers te bieden.

Audio en video

Demonstratieruimte

In deze unieke demonstratieruimte zijn op vernieuwende en overzichtelijke wijze een reeks inbouwluidsprekers van de bekende Engelse luidsprekerfabrikanten Bowers & Wilkins, KEF, Monitor Audio en het Deense merk Bang & Olufsen ondergebracht.

Alle luidsprekers zijn demonstratieklaar aangesloten en daardoor direct met elkaar te vergelijken. De kast waarin onder meer de versterkers en de streamingapparatuur staan opgesteld, is bewust zichtbaar gehouden. Op een grote flatscreen worden alle bedieningshandelingen, die normaal op de tablet plaatsvinden, zichtbaar gemaakt.

De gebruiksvriendelijkheid van de bediening kan zo zelf worden beleefd. Naast het luisteren naar kwalitatief hoogwaardig geluid is in de demonstratieruimte te zien hoe luidsprekers bijna onzichtbaar in het interieur kunnen worden weggewerkt. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden; loop eens binnen of maak een luisterafspraak om zelf het mooiste geluid te ervaren.

Audio en video

Benieuwd naar de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van beeld & geluid?
Klik hier om meer te weten over Poulissen Audio & Video Center.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief