Home » Prachtig resort in hartje Tenerife

Prachtig resort in hartje Tenerife

Door admin

Erkende naam

Het resort is aangesloten bij the Leading Hotels of the World en al jaren een begrip op Tenerife. Tevens is het gelegen aan een prachtige zandstrand en heeft een reusachtige tuin van circa 63.000 m2.

Binnenkijken

Wanneer u wilt boeken, heeft u een ruime keus. Zo zijn er zijn 346 luxe kamers en 40 villa”s (met verwarmbaar zwembad) om uit te kiezen.

Twijfelt u met uw keuze? Geen zorgen, Monique van Departures heeft dit hotel meerdere malen bezocht en in opdracht hier ook een audit gedaan m.b.t. de optimale gastbeleving en helpt u graag met het kiezen van de juiste kamer.

Ten slotte heeft het resort heeft 5 zwembaden, waarvan 2 verwarmd, 8 luxe restaurants en een fantastische spa om heerlijk te genieten.

EXCELLENT aanbieding

Lezers van EXCELLENT profiteren (bij boeking voor 30 nov. en verblijf voor 30 april “21) van een korting van 25% op de kamerprijs (geldig voor hotel en villa”s).

Wilt u nog lekker genieten van heerlijk weer in Tenerife neem dan contact op met Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of info@departures.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief