Home » Prachtige gietvloer vormt de basis

Prachtige gietvloer vormt de basis

Door admin

Voorliefde voor het vak

Solo Gietvloeren is trots op meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Zij zijn ervan overtuigd dat de gietvloer meer is dan een handgemaakt product. Dag in dag uit leveren zij producten van een hoogwaardige kwaliteit: met één voorliefde: het creëren van een prachtig eindresultaat.

Het traject van A tot Z begeleiden, het meedenken in de mogelijkheden en ieder uniek project tot een schitterend einde brengen is iets wat zij omschrijven als “het mooiste wat er is”. Door de vorm van ons bedrijf profiteert u als klant van korte lijnen en persoonlijke begeleiding, wel zo prettig …

Optimaal wooncomfort

De Solo Gietvloeren stralen eenheid en warmte uit, zijn duurzaam en veelzijdig. Door het naadloze karakter is de Solo Gietvloer zeer gemakkelijk in onderhoud. De mogelijkheden in kleur zijn eindeloos, hierdoor zijn de gietvloeren toepasbaar in vele interieur-stijlen. Creëer één geheel van uw woning: van woonkamer tot keuken en toilet!

Hoogwaardige kwaliteit

Solo Gietvloeren ontwikkelde haar Gietvloeren bewust. Naast dat wij streven naar de meest hoogwaardige kwaliteit in zowel gebruik als wooncomfort streven zij als duurzaam bedrijf naar een product dat verantwoord is.

De Solo Gietvloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als milieu. Daarnaast is ieder systeem duurzaam ontworpen, zo kunt u jarenlang genieten van uw Solo Gietvloer.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief